Δεξαμενή καυσίμων

Δεξαμενή καυσίμων

Κάντε κλικ στη φωτογραφία για zoom

Δεξαμενή καυσίμων
Δεξαμενή καυσίμων
Δεξαμενή καυσίμων
Δεξαμενή καυσίμων

Το προϊόν δεν είναι διαθέσιμο για online παραγγελία. Παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας.

Προσθήκη στα αγαπημένα μου προϊόντα

Περιγραφή προϊόντος:

Οι δεξαμενές χάλυβα για αποθήκευση και παράδοση καυσίμων ντίζελ, που έχουν εγκριθεί από το Υπουργείο Εσωτερικών της Ιταλίας σύμφωνα με την ιταλική οδηγία MD 19/3/1990 (MD 31/7/34 Τίτλος I Ν. XVII, MD 19/3/90, MD 12/09 / 2003 και DCPST / A7 / 4984 / AT / 09189 της 26/07/2007) και επακόλουθες ανανεώσεις και επεκτάσεις. 
Διαθέσιμες ονομαστικές χωρητικότητες: 490, 1000, 1300, 2400, 3000, 5000, 7000, 9000 lt.
 1. Δεξαμενές:
Οριζόντιες κυλινδρικές δεξαμενές κατασκευασμένες με τη χρήση πλακών κελύφους και θωρακισμένων άκρων κατασκευασμένων από ανθρακούχο χάλυβα ποιότητας S235JR σύμφωνα με το UNI EN 10025, υδατοστεγής ηλεκτροσυγκόλληση (διαδικασία συγκόλλησης με βύθιση τόξου), εφοδιασμένη με υποστηρίγματα έναντι κυλίνδρων, προετοιμασμένα με στρώση αποτροπής σκουριάς και τελειωμένα με Ένα στρώμα πράσινης βαφής. Οι δεξαμενές παραδίδονται υπό πίεση και είναι έτοιμες προς χρήση. 
 
Οι δεξαμενές είναι εξοπλισμένες με:
 • Ø Φρεατάκι 400 mm γεμάτο με λάστιχο και σφιχτό βιδωτό κάλυμμα.
 • 3 "γρήγορο καπάκι με δυνατότητα κλειδώματος.
 • Η μηχανική βαλβίδα πρόληψης υπερχείλισης έχει βαθμονομηθεί ώστε να διακόπτει τη ροή του καυσίμου στο 90% της γεωμετρικής χωρητικότητας της δεξαμενής.
 • Εξαερώστε τη συσκευή με πλέγμα προστασίας φλόγας.
 • Μηχανικό περιστρεφόμενο μέτρο περιεκτικότητας σε δεξαμενή με πλανητικό γρανάζι, ρυθμιζόμενη κλίμακα σε cm. 
 • Σημείο αποστράγγισης δεξαμενής εφοδιασμένο με κάλυμμα ασφαλείας για συνήθη συντήρηση και καθαρισμό.
 • Σημείο αναρρόφησης εξοπλισμένο με βαλβίδα ελέγχου, φίλτρο και σφαιρική βαλβίδα.
 • Ισχύς δυναμικού σημείου γείωσης.
 1. Δεξαμενή συγκράτησης:
Κατασκευασμένο από φύλλα ανθρακούχου χάλυβα, αυτοφερόμενο πλαίσιο βάσης σχεδιασμένο για να είναι βιδωμένο στα στηρίγματα πυθμένα της δεξαμενής. Μπορεί να τοποθετηθεί σε οποιοδήποτε τύπο επιφάνειας (ακόμη και για μόνιμη εγκατάσταση) και είναι σχεδιασμένο σύμφωνα με την χωρητικότητα της δεξαμενής και σύμφωνα με τους περιορισμούς ασφαλείας που ορίζονται στην υπουργική απόφαση 19-03-90. Παρέχεται πλήρης με πλάκες ανύψωσης, σημείο σύνδεσης γείωσης, βύσμα αποστράγγισης για συντήρηση και καθαρισμό ρουτίνας και αριθ. 4 περιβλήματα κατάλληλα για τη στερέωση των ορθοστατών του συστήματος οροφής. Είναι πλήρως προετοιμασμένο με στρώση που εμποδίζει τη σκουριά και έχει τελειώσει με ένα στρώμα πράσινης βαφής.
 1. Στέγαση:
Σύστημα στέγης για προστασία από τις καιρικές συνθήκες, αποτελούμενο από ένα ανθεκτικό χαλύβδινο πλαίσιο με επικάλυψη ψευδαργύρου πάνω στο οποίο στερεώνεται ένα αυτοκόλλητο τραπεζοειδές μεταλλικό έλασμα με ψευδάργυρο. Έχει σχεδιαστεί για να τοποθετείται εύκολα και γρήγορα και να βιδώνεται στο καύσιμο δεξαμενής. 
 1. Πίνακας διανομής - χαρακτηριστικά:
 • Φούρνο ψημένο με πούδρα με μεταλλική επιφάνεια, εξοπλισμένο με κλειδαριά.
 • Πίνακας διανομής που περιέχεται σε ειδικό προστατευτικό πλαίσιο IP 55, συμπεριλαμβανομένου του διακόπτη ενεργοποίησης / απενεργοποίησης, του κουμπιού έκτακτης ανάγκης και του διακόπτη απενεργοποίησης ελάχιστης στάθμης της αντλίας
 • Ηλεκτρική αντλία περιστρεφόμενου πτερυγίου , ταχύτητα ροής 50-70-90 l / λεπτό , ενσωματωμένη βαλβίδα παράκαμψης, φίλτρο γραμμής, συναρμολογημένη σε μονοφασικό μοτέρ 230 V AC ή τριφασικό ηλεκτροκινητήρα 400 V ( Επίσης διαθέσιμη σε χειροκίνητη έκδοση TFM). Οι αντλίες αποτελούνται από ένα περίβλημα από χυτοσίδηρο, από σπειροειδές στροφέα από χάλυβα και από λεπίδες ακεταλικής ρητίνης, από μηχανικές σφραγίδες. Βαθμός προστασίας: IP55.
 • Ο μηχανικός μετρητής καυσίμων για δίσκους δίσκου , σχεδιασμένος μόνο για μη εμπορική χρήση, μηχανική συσκευή ανάγνωσης με περιστρεφόμενους τροχούς, υποσύνολα μπορεί να ρυθμιστεί σε μηδενικό και προοδευτικό συνολικό μετρητή. Ακρίβεια +/- 1% της περιοχής ροής μετά τη βαθμονόμηση. Επαναληψιμότητα 0,2%, μέγιστη πίεση λειτουργίας 10 bar.
 • 4 μ. Σωλήνα αντιστατικού καουτσούκ για πετρέλαιο και καύσιμο ντίζελ.
 • Αυτόματο ακροφύσιο καυσίμου .

Άλλα προϊόντα που μπορεί να σας ενδιαφέρουν στην ίδια κατηγορία