Ανακοινώσεις

ΟΙ ΓΕΩΠΟΝΟΙ ΤΗΣ ΠΑΝΑΓΡΟΤΙΚΗ ΑΕΒΕ ΠΡΟΤΕΙΝΟΥΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΧΕΙΜΕΡΙΝΗ ΛΙΠΑΝΣΗ ΤΩΝ ΔΕΝΔΡΩΝ

Αγαπητοί Δενδροκαλλιεργητές:

Φιστικιάς – Καρυδιάς – Αμυγδαλιάς – Ελιάς – Ροδιάς – Ροδακινιάς και άλλων οπωροφόρων δένδρων.

ΕΝΟΙΚΙΑΣΕΙΣ ΜΗΧΑΝΗΜΑΤΩΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΑΝΑΓΡΟΤΙΚΗ Α.Ε.Β.Ε.

H ΠΑΝΑΓΡΟΤΙΚΗ Α.Ε.Β.Ε. πάντα κοντά στον αγρότη διαθέτει δύο δονητικά κ.α μηχανήματα της Ιταλικής εταιρίας SICMA s.r.l.του παρελκόμενου δονητικού TR80 και του αυτοκινούμενου Β411 plus προς ενοικίαση για την άμεση εξυπηρέτηση των παραγωγών κατά την συγκομιδή.

AGROTICA 2020 ΣΑΣ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ ΠΑΝΑΓΡΟΤΙΚΗ Α.Ε.Β.Ε.

Σας προσκαλούμε  στο Περίπτερο 7/Σταντ 9 να συζητήσουμε από κοντά βιώσιμες και εξειδικευμένες λύσεις για την καλλιέργεια σας!

 

 

ΑΝΟΙΧΤΕΣ ΠΟΡΤΕΣ ΓΙΑ ΤΟ ΚΟΙΝΟ

Δημοσιεύθηκε στις 18 Dec 2019
ΑΝΟΙΧΤΕΣ ΠΟΡΤΕΣ ΓΙΑ ΤΟ ΚΟΙΝΟ

Στην ΠΑΝΑΓΡΟΤΙΚΗ ΑΕΒΕ βρέθηκε εχθές πλήθος παραγωγών όπου συναντήθηκαν με υπεύθυνους εταιρειών μηχανημάτων και προϊόντων φυτοπροστασίας - λίπανσης με αφορμή την ενημερωτική εκδήλωση που πραγματοποιήθηκε στις εγκαταστάσεις μας.

ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΗ ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΑΝΑΓΡΟΤΙΚΗ Α.Ε.Β.Ε.

Μη χάσετε την ευκαιρία να ενημερωθείτε και να δείτε από κοντά, τα υπερσύγχρονα μοντέλα των τρακτέρ της JOHN DEERE και των καινοτόμων ψεκαστικών μηχανημάτων της Agroma.

 

Θα θελαμε να ενημερώσουμε τους πελάτες και συνεργάτες μας ότι οι οικονομικές καταστάσεις της εταιρίας μας για την εταιρική χρήση 2018 μπορούν να μεταφορτωθούν από το ακόλουθο link:

https://www.panagrotiki.gr/pages/company

 

ΟΙ ΓΕΩΠΟΝΟΙ ΤΗΣ ΠΑΝΑΓΡΟΤΙΚΗ ΑΕΒΕ ΠΡΟΤΕΙΝΟΥΝ

Οι γεωπόνοι της ΠΑΝΑΓΡΟΤΙΚΗΣ ΑΕΒΕ προτείνουν την χρήση ψευδαργύρου – αμινοξέων σε δενδροκαλλιέργειες.

ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΗ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ ΤΗΣ ΠΑΝΑΓΡΟΤΙΚΗ Α.Ε.Β.Ε. ΜΕ ΤΗΝ ΕΤΑΙΡΙΑ ΔΗΜ.ΓΑΒΡΙΗΛ & ΣΙΑ ΕΠΕ ΜΕ ΘΕΜΑ "Η ΕΠΙΦΑΝΕΙΑΚΗ ΛΙΠΑΝΣΗ ΤΩΝ ΣΙΤΗΡΩΝ"

Με επιτυχία διεξήχθη η ενημερωτική παρουσίαση στο Αμούρι Λαμίας στις 12.02.2019 που διοργανώθηκε από την ΠΑΝΑΓΡΟΤΙΚΗ από κοινού με την εταιρία ΔΗΜ.ΓΑΒΡΙΗΛ & ΣΙΑ ΕΠΕ με θέμα ενημέρωσης των παραγωγών «Η επιφανειακή λίπανση των σιτηρών». Η παρουσίαση προσέγγισε το θέμα ολιστικά μιλώντας για τα μυστικά της λίπανσης από τα πρώτα στάδια της καλλιέργειας μέχρι λίγο πριν την πλήρη ανάπτυξη του φυτού.

ΟΙ ΓΕΩΠΟΝΟΙ ΤΗΣ ΠΑΝΑΓΡΟΤΙΚΗ ΑΕΒΕ ΠΡΟΤΕΙΝΟΥΝ

Οι γεωπόνοι της ΠΑΝΑΓΡΟΤΙΚΗΣ ΑΕΒΕ προτείνουν την χρήση χαλκού – βορδιγάλειου πολτού σε δενδροκαλλιέργειες.

ΣΥΜΜΕΤΕΧΟΥΜΕ ΣΤΗΝ AGROTHESSALY 2019

Δημοσιεύθηκε στις 18 Jan 2019
ΣΥΜΜΕΤΕΧΟΥΜΕ ΣΤΗΝ AGROTHESSALY 2019

Η ΠΑΝΑΓΡΟΤΙΚΗ ΑΕΒΕ, με αφορμή τα 40 χρόνια λειτουργίας της, συμμετέχει στην AgroThessaly 2019 που θα διεξαχθεί στην Λάρισα από 28/02 εώς 03/03.