Ανακοινώσεις

ΜΕ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΔΙΕΞΗΧΘΗ Η ΕΠΙΔΕΙΞΗ ΤΟΥ ΔΟΝΗΤΙΚΟΥ ΜΗΧΑΝΗΜΑΤΟΣ ΜΕ ΑΠΟΦΛΟΙΩΤΗ ΑΜΥΓΔΑΛΟΥ ΤΗΣ ΕΤΑΙΡΙΑΣ SICMA


Με επιτυχία διεξήχθη η παρουσίαση και η επίδειξη του δονητικού μηχανήματος με κοχλία αποφλοίωσης αμυγδάλου της εταιρίας SICMA από την εταιρία μας σε αμυγδαλεώνες στις περιοχές Μακρυχώρι Λάρισας και Αγχίαλο Βόλου με μεγάλο ενδιαφέρον και συμμετοχή από τους παραγωγούς.

ΠΡΟΤΑΣΗ ΤΩΝ ΓΕΩΠΟΝΩΝ ΤΗΣ ΠΑΝΑΓΡΟΤΙΚΗΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΜΗΝΑ ΣΕΠΤΕΜΒΡΗ


Προτάσεις για ψεκασμό και λίπανση από την έμπειρη ομάδα των γεωπόνων μας.

ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ ΚΑΙ ΕΠΙΔΕΙΞΗ ΤΟΥ ΔΟΝΗΤΙΚΟΥ ΜΗΧΑΝΗΤΟΣ ΤΗΣ ΕΤΑΙΡΙΑΣ SICMA

Η εταιρία μας σας καλεί στη παρουσίαση και επίδειξη του δονητικού μηχανήματος με κοχλία αποφλοίωσης αμυγδάλου της εταιρίας SICMA srl. το μήνα Σεπτέμβριο στο Μακρυχώρι Λάρισας και στην Αγχίαλο Βόλου σε αμυγδαλεώνα, όσοι ενδιαφέρονται να παρακολουθήσουν από κοντά μία επίδειξη να επικοινωνήσουν μαζί μας για περισσότερες πληροφορίες καλέστε στο 6972800977 ή  22310 48031.

ΝΕΑ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΤΑΙΡΙΑ ΜΑΣ ΜΕ ΤΗN ΕΤΑΙΡΙΑ ΑΣΦΑΛΙΣΕΩΝ INTERAMERICAN


Η ΠΑΝΑΓΡΟΤΙΚΗ ΑΕΒΕ συνεργάζεται με την INTERAMERICAN στην ασφάλιση του Αγροτικού Τομέα.

ΕΜΦΑΝH ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΤΟΥ BASFORIAL AKTIV SL ΤΗΣ COMPO ΣΤΟ ΒΑΜΒΑΚΙ

 

ΤΟ ΒΑΜΒΑΚΙ ΤΡΕΛΑΘΗΚΕ ΣΤΑ ΧΤΕΝΙΑ ΣΤΗΝ ΑΝΘΗΛΗ ΦΘΙΩΤΙΔΑΣ !! 

ΠΡΟΤΥΠΗ ΘΡΕΨΗ ΒΑΜΒΑΚΙΟΥ ΣΤΗ ΛΥΓΑΡΙΑ ΦΘΙΩΤΙΔΑΣ ΜΕ NOVATEC 40-0-0

Μετά από επίσκεψη των γεωπόνων της ΠΑΝΑΓΡΟΤΙΚΗΣ Α.Ε.Β.Ε., σε καλλιέργεια βαμβακιού στη Λυγαριά Φθιώτιδας, διαπιστώθηκαν τα θεαματικά αποτελέσματα της επιφανειακής λίπανσης, με το λίπασμα "Novatec 40 - 0 - 0" της COMPO. Σταθεροποιημένη και ομοιόμορφη ανάπτυξη του φυτού, με δέσιμο καρυδιού από χαμηλά. Ο παραγωγός θα κάνει σύντομα και χρήση του "Basfoliar Activ" της COMPO, με σκοπό τη ρύθμιση ανάπτυξης του φυτού, την άριστη καρπόδεση, την προστασία από την ανδρομύκωση και την άριστη θρέψη των καρυδιών για βαρύτερο σύσπορο προϊόν. Το τελικό αποτέλεσμα θα είναι η μεγαλύτερη απόδοση και η άριστη ποιότητα.

Η ΠΑΝΑΓΡΟΤΙΚΗ Α.Ε.Β.Ε. τώρα και στη διαχείριση αγροτικών προϊόντων.

Σημαντική σύναψη συμφωνίας της εταιρίας μας με τον ΑΣΕΠΟΠ ΒΕΛΒΕΝΤΟΥ «VELVITA».

ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΗ ΕΣΠΕΡΙΔΑ ΤΗΣ ΠΑΝΑΓΡΟΤΙΚΗ Α.Ε.Β.Ε. ΜΕ ΘΕΜΑ "ΝΕΕΣ ΤΑΣΕΙΣ ΛΙΠΑΝΣΗΣ ΣΤΟ ΒΑΜΒΑΚΙ ΚΑΙ ΣΤΟ ΡΥΖΙ"

Με επιτυχία διεξήχθη η εσπερίδα στην Ανθήλη στις 15.06.2017 που διοργανώθηκε από την ΠΑΝΑΓΡΟΤΙΚΗ από κοινού με την COMPO με σκοπό την ενημέρωση των παραγωγών για τις νέες τάσεις στην λίπανση βαμβακιού και ρυζιού. Η παρουσίαση προσέγγισε το θέμα ολιστικά μιλώντας για τα μυστικά της λίπανσης από τα πρώτα στάδια της καλλιέργειας μέχρι λίγο πριν την πλήρη ανάπτυξη του φυτού.

 

ΠΡΟΤΑΣΗ ΤΩΝ ΓΕΩΠΟΝΩΝ ΤΗΣ ΠΑΝΑΓΡΟΤΙΚΗΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΜΗΝΑ ΙΟΥNΙΟ

Προτάσεις λίπανσης από την έμπειρη ομάδα των γεωπόνων μας.

ΕΝΗΜΕΡΩΘΕΙΤΕ ΓΙΑ ΤΑ ΝΕΑ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΑΝΑΓΡΟΤΙΚΗ Α.Ε.Β.Ε.

Η ΠΑΝΑΓΡΟΤΙΚΗ Α.Ε.Β.Ε. σας ενημερώνει υπεύθυνα και σωστά για όλα όσα πρέπει να γνωρίζετε για τα Προγράμματα Αγροτικής Ανάπτυξης 2017.