Ανακοινώσεις

ΝΕΕΣ ΠΑΡΑΛΑΒΕΣ ΜΗΧΑΝΗΜΑΤΩΝ FORIGO

Δημοσιεύθηκε στις 28 Apr 2017
ΝΕΕΣ ΠΑΡΑΛΑΒΕΣ ΜΗΧΑΝΗΜΑΤΩΝ FORIGO

Πραγματοποιήθηκε αυτήν την εβδομάδα η παραλαβή νέων μηχανημάτων της Forigo στις εγκαταστάσεις της ΠΑΝΑΓΡΟΤΙΚΗΣ Α.Ε.Β.Ε.


Η ΣΕΙΡΑ 5Μ ΚΑΝΕΙ ΤΟ ΝΤΕΠΟΥΤΟ ΤΗΣ ΣΤΗΝ ΑΓΟΡΑ ΤΗΣ ΦΘΙΩΤΙΔΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΑΝΑΓΡΟΤΙΚΗ Α.Ε.Β.Ε.

Με επιτυχία παραδόθηκε το πρώτο τρακτέρ John Deere της σειράς 5Μ στην Φθιώτιδα στις εγκαταστάσεις της ΠΑΝΑΓΡΟΤΙΚΗΣ Α.Ε.Β.Ε. 


ΔΑΚΤΥΛΟΣΚΑΛΙΣΤΗΡΙ ΖΙΖΑΝΙΟΚΤΟΝΙΑΣ 4 ΣΕΙΡΩΝ ΜΕ ΕΦΑΡΜΟΓΗ ΣΤΟ ΣΚΟΡΔΟ ΚΑΙ ΣΤΟ ΠΡΑΣΙΝΟ ΚΡΕΜΜΥΔΙ

Η ΠΑΝΑΓΡΟΤΙΚΗ Α.Ε.Β.Ε. φέρνει στην Ελλάδα το Δακτυλοσκαλιστήρι 4 σειρών της ολλανδικής εταιρείας HAK και λύνει το πρόβλημα της ζιζανιοκτονίας των καλλιεργειών εκμηδενίζοντας το εργατικό κόστος και την χρήση ζιζανιοκτόνων

ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΟΣΔΕ στην ΠΑΝΑΓΡΟΤΙΚΗ Α.Ε.Β.Ε.

Δημοσιεύθηκε στις 18 Mar 2017
ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΟΣΔΕ στην ΠΑΝΑΓΡΟΤΙΚΗ Α.Ε.Β.Ε.

Η ΠΑΝΑΓΡΟΤΙΚΗ Α.Ε.Β.Ε , στέκεται αρωγός στο πλευρό των παραγωγών, για την ορθή υποβολή της δήλωσης ΟΣΔΕ 2017.

ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ ΤΟΥ ΑΥΤΟΚΙΝΟΥΜΕΝΟΥ ΔΟΝΗΤΙΚΟΥ ΜΗΧΑΝΗΜΑΤΟΣ B411 ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΑΝΑΓΡΟΤΙΚΗ Α.Ε.Β.Ε

Με επιτυχία στέφθηκε η επίδειξη του αυτοκινούμενου δονητικού μηχανήματος Β411 της ιταλικής εταιρίας SICMAsrl από την ΠΑΝΑΓΡΟΤΙΚΗ Α.Ε.Β.Ε σε ελαιώνες στο Γεράκι Λακωνίας.

ΜΕ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΔΙΕΞΗΧΘΗ Η ΗΜΕΡΙΔΑ ΤΗΣ ΠΑΝΑΓΡΟΤΙΚΗ Α.Ε.Β.Ε. ΜΕ ΘΕΜΑ "ΛΙΠΑΝΣΗ ΚΑΙ ΘΡΕΨΗ ΚΑΛΛΙΕΡΓΕΙΩΝ – ΕΜΦΑΣΗ ΣΤΗ ΔΕΝΔΡΟΚΟΜΙΑ - ΝΕΕΣ ΤΕΧΝΙΚΕΣ"

Με μεγάλη επιτυχία στέφθηκε η 2η ημερίδα που διοργάνωσε η ΠΑΝΑΓΡΟΤΙΚΗ Α.Ε.Β.Ε την Τετάρτη 07/12/2016 στο Πολιτιστικό Κέντρο του Δήμου Λαμιέων, με θέμα την "Θρέψη και την Λίπανση των καλλιεργειών – Έμφαση στη Δενδροκομία"

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΚΟ ΥΛΙΚΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΟΛΟΗΜΕΡΗ ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΤΗΣ ΠΑΝΑΓΡΟΤΙΚΗ Α.Ε.Β.Ε. - H JOHN DEERE ΣΤΗ ΛΑΜΙΑ

Με μεγάλη επιτυχία διεξήχθη η επίδειξη των μοντέλων των τρακτέρ της JOHN DEERE στις εγκαταστάσεις της εταιρίας μας το Σάββατο 19 Νοέμβρη. 

ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΗ ΗΜΕΡΙΔΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΑΝΑΓΡΟΤΙΚΗ Α.Ε.Β.Ε. ΜΕ  ΘΕΜΑ  "ΛΙΠΑΝΣΗ ΚΑΙ ΘΡΕΨΗ ΚΑΛΛΙΕΡΓΕΙΩΝ – ΕΜΦΑΣΗ ΣΤΗ ΔΕΝΔΡΟΚΟΜΙΑ - ΝΕΕΣ ΤΕΧΝΙΚΕΣ"

Την Τετάρτη 7/12/2016 στο Πολιτιστικό Κέντρο του Δήμου Λαμίας  και ώρα 5 το απόγευμα, η εταιρία μας θα πραγματοποιήσει ενημερωτική ημερίδα για τους αγρότες της περιοχής.

ΓΡΑΜΜΗ ΠΑΡΑΓΩΓΗΣ ΠΕΤΑΛΟΥΔΑΣ ΚΑΡΥΔΙΟΥ ΤΗΣ AMB ROUSSET - ΠΑΡΑΔΟΣΗ ΚΑΙ ΘΕΣΗ ΣΕ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΑΝΑΓΡΟΤΚΗ Α.Ε.Β.Ε.

Με επιτυχία παραδόθηκε και τέθηκε σε λειτουργία από την ΠΑΝΑΓΡΟΤΙΚΗ Α.Ε.Β.Ε η Γραμμή Παραγωγής Πεταλούδας Καρυδιού της γαλλικής εταιρίας AMB Rousset σε περιοχή της  Βορείου Ελλάδος.

H JOHN DEERE ΣΤΗ ΛΑΜΙΑ-ΟΛΟΗΜΕΡΗ ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΑΝΑΓΡΟΤΙΚΗ Α.Ε.Β.Ε.

Η AGROTECH, (αποκλειστικός αντιπρόσωπος της JOHN DEERE στην Ελλάδα) σε συνεργασία με την ΠΑΝΑΓΡΟΤΙΚΗ Α.Ε.Β.Ε. σας προσκαλούν το Σάββατο 19 Νοέμβρη, από τις 8:00 έως τις 15:00, στις εγκαταστάσεις της ΠΑΝΑΓΡΟΤΙΚΗ Α.Ε.Β.Ε. στο 1ο χλμ ΝΕΟ Λαμίας Αθηνών.