Ανακοινώσεις

ΜΕ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΔΙΕΞΗΧΘΗ Η ΗΜΕΡΙΔΑ ΤΗΣ ΠΑΝΑΓΡΟΤΙΚΗ Α.Ε.Β.Ε. ΜΕ ΘΕΜΑ "ΛΙΠΑΝΣΗ ΚΑΙ ΘΡΕΨΗ ΚΑΛΛΙΕΡΓΕΙΩΝ – ΕΜΦΑΣΗ ΣΤΗ ΔΕΝΔΡΟΚΟΜΙΑ - ΝΕΕΣ ΤΕΧΝΙΚΕΣ"

Με μεγάλη επιτυχία στέφθηκε η 2η ημερίδα που διοργάνωσε η ΠΑΝΑΓΡΟΤΙΚΗ Α.Ε.Β.Ε την Τετάρτη 07/12/2016 στο Πολιτιστικό Κέντρο του Δήμου Λαμιέων, με θέμα την "Θρέψη και την Λίπανση των καλλιεργειών – Έμφαση στη Δενδροκομία"

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΚΟ ΥΛΙΚΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΟΛΟΗΜΕΡΗ ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΤΗΣ ΠΑΝΑΓΡΟΤΙΚΗ Α.Ε.Β.Ε. - H JOHN DEERE ΣΤΗ ΛΑΜΙΑ

Με μεγάλη επιτυχία διεξήχθη η επίδειξη των μοντέλων των τρακτέρ της JOHN DEERE στις εγκαταστάσεις της εταιρίας μας το Σάββατο 19 Νοέμβρη. 

ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΗ ΗΜΕΡΙΔΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΑΝΑΓΡΟΤΙΚΗ Α.Ε.Β.Ε. ΜΕ  ΘΕΜΑ  "ΛΙΠΑΝΣΗ ΚΑΙ ΘΡΕΨΗ ΚΑΛΛΙΕΡΓΕΙΩΝ – ΕΜΦΑΣΗ ΣΤΗ ΔΕΝΔΡΟΚΟΜΙΑ - ΝΕΕΣ ΤΕΧΝΙΚΕΣ"

Την Τετάρτη 7/12/2016 στο Πολιτιστικό Κέντρο του Δήμου Λαμίας  και ώρα 5 το απόγευμα, η εταιρία μας θα πραγματοποιήσει ενημερωτική ημερίδα για τους αγρότες της περιοχής.

ΓΡΑΜΜΗ ΠΑΡΑΓΩΓΗΣ ΠΕΤΑΛΟΥΔΑΣ ΚΑΡΥΔΙΟΥ ΤΗΣ AMB ROUSSET - ΠΑΡΑΔΟΣΗ ΚΑΙ ΘΕΣΗ ΣΕ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΑΝΑΓΡΟΤΚΗ Α.Ε.Β.Ε.

Με επιτυχία παραδόθηκε και τέθηκε σε λειτουργία από την ΠΑΝΑΓΡΟΤΙΚΗ Α.Ε.Β.Ε η Γραμμή Παραγωγής Πεταλούδας Καρυδιού της γαλλικής εταιρίας AMB Rousset σε περιοχή της  Βορείου Ελλάδος.

H JOHN DEERE ΣΤΗ ΛΑΜΙΑ-ΟΛΟΗΜΕΡΗ ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΑΝΑΓΡΟΤΙΚΗ Α.Ε.Β.Ε.

Η AGROTECH, (αποκλειστικός αντιπρόσωπος της JOHN DEERE στην Ελλάδα) σε συνεργασία με την ΠΑΝΑΓΡΟΤΙΚΗ Α.Ε.Β.Ε. σας προσκαλούν το Σάββατο 19 Νοέμβρη, από τις 8:00 έως τις 15:00, στις εγκαταστάσεις της ΠΑΝΑΓΡΟΤΙΚΗ Α.Ε.Β.Ε. στο 1ο χλμ ΝΕΟ Λαμίας Αθηνών.

ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ ΤΟΥ ΠΑΡΕΛΚΟΜΕΝΟΥ ΔΟΝΗΤΙΚΟΥ ΜΗΧΑΝΗΜΑΤΟΣ TR80 ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΑΝΑΓΡΟΤΙΚΗ Α.Ε.Β.Ε

Με επιτυχία στέφθηκε η επίδειξη του παρελκόμενου δονητικού μηχανήματος TR80 της ιταλικής εταιρίας SICMAsrl από την ΠΑΝΑΓΡΟΤΙΚΗ Α.Ε.Β.Ε σε καρυδεώνες στην Μεσοποταμία Φθιώτιδας. Στην συγκεκριμένη επίδειξη παρευρέθησαν πληθώρα παραγωγών καρυδιού αμυγδάλου, φιστικιάς και ελιάς.

ΣΥΛΛΕΚΤΙΚΗ ΜΗΧΑΝΗ ΠΡΑΣΙΝΟΥ ΚΡΕΜΜΥΔΙΟΥ "RPNE" ΤΗΣ ΓΑΛΛΙΚΗΣ ΕΤΑΙΡΙΑΣ SIMON ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΑΝΑΓΡΟΤΙΚΗ Α.Ε.Β.Ε.

Με επιτυχία παραδόθηκε από την ΠΑΝΑΓΡΟΤΙΚΗ Α.Ε.Β.Ε η συλλεκτική μηχανή πράσινου κρεμμυδιού RPNE της γαλλικής εταιρίας Simon στην περιοχή της Θεσσαλονίκης, σε έναν από τους 50 παραγωγούς στον κόσμο που μηχανοποίησε τη συλλογή  του πράσινου κρεμμυδιού.

 ΠΡΟΤΑΣΗ ΤΩΝ ΓΕΩΠΟΝΩΝ ΤΗΣ ΠΑΝΑΓΡΟΤΙΚΗΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΜΗΝΑ ΟΚΤΩΒΡΗ

Προτάσεις για ψεκασμό και λίπανση από την έμπειρη ομάδα των γεωπόνων μας.

ΠΡΟΤΑΣΗ ΤΩΝ ΓΕΩΠΟΝΩΝ ΤΗΣ ΠΑΝΑΓΡΟΤΙΚΗΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΜΗΝΑ ΣΕΠΤΕΜΒΡΗ

Προτάσεις για ψεκασμό και λίπανση από την έμπειρη ομάδα των γεωπόνων μας.

ΚΡΕΜΜΥΔΟΕΞΑΓΩΓΕΑΣ CPPN-150 ΤΗΣ ΙΤΑΛΙΚΗΣ ΕΤΑΙΡΙΑΣ SPEDO ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΑΝΑΓΡΟΤΙΚΗ Α.Ε.Β.Ε

Με επιτυχία παραδόθηκε από την ΠΑΝΑΓΡΟΤΙΚΗ Α.Ε.Β.Ε ο κρεμμυδοεξαγωγέας CPPN-150 της ιταλικής εταιρίας SPEDO στο Μακρυχώρι  Λάρισας.