ΑΝΑΡΠΑΣΤΑ ΤΑ ΡΟΔΙΑ ΤΟΥ ΚΤΗΜΑΤΟΣ ΚΟΚΚΙΝΟΥ ΣΤΟ ΛΙΑΝΟΚΛΑΔΙ

Δημοσιεύθηκε στις 28 Sep 2018
ΑΝΑΡΠΑΣΤΑ ΤΑ ΡΟΔΙΑ ΤΟΥ ΚΤΗΜΑΤΟΣ ΚΟΚΚΙΝΟΥ ΣΤΟ ΛΙΑΝΟΚΛΑΔΙ

Εφαρμογή του προγράμματος των γεωπόνων της ΠΑΝΑΓΡΟΤΙΚΗΣ ΑΕΒΕ στις ροδιές του κτήματος Κόκκινου.

Στο Λιανοκλάδι Φθιώτιδας οι εξειδικευμένοι γεωπόνοι της ΠΑΝΑΓΡΟΤΙΚΗΣ ΑΕΒΕ εφάρμοσαν το πρόγραμμά τους, που αφορά στην θρέψη και φυτοπροστασία καλλιεργειών, στις ροδιές του κτήματος Κόκκινου.

Παρά την δυσκολία του καιρού (καλοκαίρι με υψηλές θερμοκρασίες και συχνές βροχές) το αποτέλεσμα ήταν θεαματικό με πλούσια σοδειά και καρπό επιθυμητού χρώματος και συνεκτικό. Με δέντρα εύρωστα και με ζωηρό καταπράσινο χρώμα, το συγκεκριμένο κτήμα πέτυχε υψηλές παραγωγές αρίστης ποιότητας προϊόντος και δέχτηκε την επίσκεψη πολλών ενδιαφερόμενων εμπόρων.

Η ΠΑΝΑΓΡΟΤΙΚΗ ΑΕΒΕ εδώ και 40 χρόνια στέκεται αρωγός στον αγρότη καθώς διαθέτει κάθε είδους γεωργικά εφόδια για τη φυτοπροστασία. Το τμήμα φυτοπροστασίας διαθέτει εξειδικευμένο γεωπονικό προσωπικό για την ροδοκαλλιέργεια αλλά και για όλες τις καλλιέργειες γενικότερα.

ΑΝΑΡΠΑΣΤΑ ΤΑ ΡΟΔΙΑ ΤΟΥ ΚΤΗΜΑΤΟΣ ΚΟΚΚΙΝΟΥ ΣΤΟ ΛΙΑΝΟΚΛΑΔΙ ΑΝΑΡΠΑΣΤΑ ΤΑ ΡΟΔΙΑ ΤΟΥ ΚΤΗΜΑΤΟΣ ΚΟΚΚΙΝΟΥ ΣΤΟ ΛΙΑΝΟΚΛΑΔΙ ΑΝΑΡΠΑΣΤΑ ΤΑ ΡΟΔΙΑ ΤΟΥ ΚΤΗΜΑΤΟΣ ΚΟΚΚΙΝΟΥ ΣΤΟ ΛΙΑΝΟΚΛΑΔΙ ΑΝΑΡΠΑΣΤΑ ΤΑ ΡΟΔΙΑ ΤΟΥ ΚΤΗΜΑΤΟΣ ΚΟΚΚΙΝΟΥ ΣΤΟ ΛΙΑΝΟΚΛΑΔΙ ΑΝΑΡΠΑΣΤΑ ΤΑ ΡΟΔΙΑ ΤΟΥ ΚΤΗΜΑΤΟΣ ΚΟΚΚΙΝΟΥ ΣΤΟ ΛΙΑΝΟΚΛΑΔΙ ΑΝΑΡΠΑΣΤΑ ΤΑ ΡΟΔΙΑ ΤΟΥ ΚΤΗΜΑΤΟΣ ΚΟΚΚΙΝΟΥ ΣΤΟ ΛΙΑΝΟΚΛΑΔΙ ΑΝΑΡΠΑΣΤΑ ΤΑ ΡΟΔΙΑ ΤΟΥ ΚΤΗΜΑΤΟΣ ΚΟΚΚΙΝΟΥ ΣΤΟ ΛΙΑΝΟΚΛΑΔΙ ΑΝΑΡΠΑΣΤΑ ΤΑ ΡΟΔΙΑ ΤΟΥ ΚΤΗΜΑΤΟΣ ΚΟΚΚΙΝΟΥ ΣΤΟ ΛΙΑΝΟΚΛΑΔΙ