ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΗ ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΑΝΑΓΡΟΤΙΚΗ Α.Ε.Β.Ε.

Δημοσιεύθηκε στις 13 Dec 2019
ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΗ ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΑΝΑΓΡΟΤΙΚΗ Α.Ε.Β.Ε.

Μη χάσετε την ευκαιρία να ενημερωθείτε και να δείτε από κοντά, τα υπερσύγχρονα μοντέλα των τρακτέρ της JOHN DEERE και των καινοτόμων ψεκαστικών μηχανημάτων της Agroma.

 

 

 

Τη Τρίτη 17 Δεκεμβρίου, σας προσκαλούμε στις εγκαταστάσεις της εταιρίας μας, στο 1ο χλμ. ΝΕΟ Λαμίας – Αθηνών όπου η AGROTECH σε συνεργασία με την ΠΑΝΑΓΡΟΤΙΚΗ ΑΕΒΕ θα παρουσιάσει τα νέα μοντέλα των τρακτέρ της JOHN DEERE, όπως και η Agroma τα καινοτόμα ψεκαστικά μηχανήματα.

Επίσης θα συμμετέχουν, η κορυφαία εταιρία από τον χώρο της Φυτοπροστασίας SyngentaHellas και η κορυφαία εταιρία από τον χώρο της θρέψης των φυτών ΕΛΛΑΓΡΟΛΙΠ.
Ακόμη θα μπορείτε να δείτε τα παρελκόμενα και αυτοκινούμενα δονητικά μηχανήματα συλλογής Ελιάς και Ακρόδρυων της εταιρίας SICMAsrl.
Ώρα 8.00 π.μ. - 3:00 μ.μ.
Σας περιμένουμε!
Για περισσότερες πληροφορίες επικοινωνήστε με τη γραμματεία μας.
Τηλέφωνο: 22310 48031-4
e-mail: info@panagrotiki.gr

ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΗ ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΑΝΑΓΡΟΤΙΚΗ Α.Ε.Β.Ε. ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΗ ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΑΝΑΓΡΟΤΙΚΗ Α.Ε.Β.Ε. ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΗ ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΑΝΑΓΡΟΤΙΚΗ Α.Ε.Β.Ε. ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΗ ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΑΝΑΓΡΟΤΙΚΗ Α.Ε.Β.Ε. ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΗ ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΑΝΑΓΡΟΤΙΚΗ Α.Ε.Β.Ε. ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΗ ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΑΝΑΓΡΟΤΙΚΗ Α.Ε.Β.Ε.