2 Θήκες σιτηρών-καρπών με μετρητή (KoMo)

2 Θήκες σιτηρών-καρπών με μετρητή (KoMo)

Κάντε κλικ στη φωτογραφία για zoom

2 Θήκες σιτηρών-καρπών με μετρητή (KoMo)
2 Θήκες σιτηρών-καρπών με μετρητή (KoMo)
2 Θήκες σιτηρών-καρπών με μετρητή (KoMo)
283.99 -10% Αρχική τιμή: 315.55 € Κωδικός προϊόντος: ΔΠ.02.035 Βάρος προϊόντος: 1.8 Kg Διαστάσεις προϊόντος: 14x15x64 cm
+
-
Προσθήκη στα αγαπημένα μου προϊόντα

Περιγραφή προϊόντος:

 

Σετ 2 τεμάχια θήκες KoMo για αποθήκευση σιτηρών μαζί με μετρητές για να αντλείτε την ποσότητα που χρειάζεται να αλέσετε κάθε φορά με τους μύλους της εταιρίας KoMo.

Οι σιταποθήκες με μετρητές της εταιρίας KoMo είναι ιδανικές για αποθήκευση καρπών – σιτηρών σε κάθε κουζίνα. Είναι φιλικές προς τους χρήστες, βολικές για καθημερινή χρήση και εύκολες στη συντήρησή τους. Αφαιρείτε από αυτές ακριβώς την ποσότητα που θέλετε με την βοήθεια της κούπας – μετρητή από την έξοδο που έχει, κατασκευασμένη από ανοξείδωτο ατσάλι και βλέπετε συνεχώς την ποσότητα που έχει απομείνει στην θήκη καθώς  ο θάλαμος είναι διάφανος. Οι καρποί που αποθηκεύονται σε αυτή την θήκη μετακινούνται αυτόματα προς τα κάτω κάθε φορά που αφαιρείτε κάποια ποσότητα και η θήκη ξανακλείνει έτσι ώστε να μην υπάρχει περίπτωση να εισβάλλει στο προϊόν κάποιον ζωύφιο ή παράσιτο. Μπορείτε να αφαιρέσετε την ποσότητα καρπών που χρειάζεστε απλά με το ένα χέρι καθώς το προϊόν πέφτει αμέσως στην κούπα – μετρητή. Ο μετρητής χωράει περίπου 500γρ και η θήκη περίπου 2,5 κιλά  καρπών (ανάλογα και με την πυκνότητα του σιταριού). Οι θήκες είναι κατάλληλες για καρπούς όλων των ειδών, αρκεί αυτοί να μην είναι λιπαροί  αλλά ξηροί. Η κυλινδρική θήκη μπορεί να αφαιρεθεί εύκολα για να μπορέσετε να την ξαναγεμίσετε μόλις αδειάσει. Μπορείτε παράλληλα να διαθέτετε περισσότερες από μία θήκες για να αποθηκεύετε πολλά είδη καρπών ταυτόχρονα.

Οι θήκες της KoMo είναι κατασκευασμένες από ξύλο οξιάς, χωρίς φορμαλδεΰδη, και πλεξιγκλάς.

  

Εταιρία

KoMo

Είδος προϊόντος

Θήκη σιτηρών – καρπών με μετρητή

Υλικά κατασκευής

Ξύλο οξιάς, πλεξιγκλάς, ανοξείδωτο ατσάλι

Βάρος

1,8 Kg

Διαστάσεις (Π-Β-Υ)

140-150-640 mm

Διάμετρος θήκης

9,5cm

Χωρητικότητα θήκης

Περίπου 2,5Kg


Άλλα προϊόντα που μπορεί να σας ενδιαφέρουν στην ίδια κατηγορία