Αλυσοπρίονο 2000 W OLEO MAC

Αλυσοπρίονο 2000 W OLEO MAC

Κάντε κλικ στη φωτογραφία για zoom

144.00 -10% Αρχική τιμή: 160.00 € Κωδικός προϊόντος: ΔΕ.02.046 Βάρος προϊόντος: 4.6 Kg Διαστάσεις προϊόντος: 80x32x25 cm
+
-
Προσθήκη στα αγαπημένα μου προϊόντα

Περιγραφή προϊόντος:

Το νέο ηλεκτρικό αλυσοπρίονο OM 2000 Ε είναι σχεδιασμένο για τις μικρές εργασίες γύρω από το σπίτι, όπως να κόψει ξύλα για τη σόμπα και το τζάκι, το χαμηλού επιπέδου κλάδεμα, ή προγράμματα DIY. Χάρι στο μοναδικό συνδυασμό της υψηλής επίδοσης, ευκολίας χρήσης και ελάχιστης συντήρησης, αυτό το μηχάνημα είναι το ιδανικό εργαλείο για όλα τα είδη εργασίας, απαιτητικοί στόχοι  περιλαμβάνονται, με γρήγορα αποτελέσματα και τη σίγουρα μέγιστη λειτουργούσα άνεση.

  • Η ισχυρή μηχανή 1900 W εγγυάται την υψηλή ταχύτητα κοπής, έτσι ώστε ακόμη και η πιο σκληρή ξυλεία ή οι κλάδοι της μέσης διαμέτρου να μπορούν να κοπούν με άνεση.
  • Κάθε φορά που απελευθερώνεται η σκανδάλη, ένα σύστημα περιοριστών αποτρέπει τη μηχανή από να ξεκινήσει πάλι έως ότου έχει διακοπεί πλήρης  αυτό μειώνει τις βλάβες,  παρέχοντας τη μακρύτερη ζωή και την ήρεμη λειτουργία.
  • Εξοπλισμένο με έναν μηχανισμό απελευθέρωσης ώθησης με σκοπό να αποσυνδέσει την κίνηση αμέσως. Στην απελευθέρωση της ρυθμιστικής βαλβίδας, η αλυσίδα σταματά τελείως σε μερικά δέκατα ενός δευτερολέπτου.
  • Όλο μέταλλο δαχτυλίδια και συμπλέκτης: μεγαλύτερη διάρκεια και μακροπρόθεσμη αντίσταση στην φθορά.
  • Καλλυμένη με μαλακό λάστιχο η οπίσθια λαβή  εξασφαλίζει ένα σταθερό και ανατομικό σωστό πιάσιμο του αλυσοπριόνου σε όλες τις στιγμές.
  • Αντλία ελαίου σε εμφανή θέση, που παρέχει τη δυνατότητα πρόσβασης για λόγους αφαίρεσης, και ευκολία συντήρησης.
  • Η ενεργοποίηση του μοχλού προστασίας χεριών ή η απελευθέρωση της ώθησης έχει την επίδραση της αποσύνδεσης της κίνησης και της παύσης της αλυσίδας για δεύτερη φορά, για τη μέγιστη ασφάλεια χειριστών.

 

 

OM 2000 E

Τάση - Συχνότητα / Ισχύς

230 V - 50 Hz / 1,9 kW

Λάμα (μήκος)

41 cm/ 16"

Αλυσίδα (βήμα x πάχος)

3/8" x .050"

Χωρητικότητα δοχείου ελαίου

0,2 l

Βάρος χωρίς λάμα και αλυσίδα

4,4 kg


Άλλα προϊόντα που μπορεί να σας ενδιαφέρουν στην ίδια κατηγορία