Αλυσοπρίονο GS 410 CX OLEO MAC

Αλυσοπρίονο GS 410 CX OLEO MAC

Κάντε κλικ στη φωτογραφία για zoom

270.00 -10% Αρχική τιμή: 300.00 € Κωδικός προϊόντος: ΔΕ.02.053 Βάρος προϊόντος: 4.3 Kg Διαστάσεις προϊόντος: 80x32x25 cm
+
-
Προσθήκη στα αγαπημένα μου προϊόντα

Περιγραφή προϊόντος:

Αλυσοπρίονα που σκοπεύουν να προσφέρουν μια αξιόπιστη απάντηση στις ανάγκες των οικιακών χρηστών που θέλουν ένα δυνατό εργαλείο για το κλάδεμα, την περικοπή, την μικρομεσαίας διαμέτρου κοπή  και τις γενικές εργασίες όπως τον τεμαχισμό  καυσόξυλων. Σχεδιασμένα ενσωματώνοντας την τεχνολογία των αλυσοπρίονων με τις υψηλότερες προδιαγραφές, αυτές οι μηχανές εγγυώνται  απόδοση κορυφαία στην κατηγορίας τους, που κόβει αβίαστα και γρήγορα, και με τη μέγιστη αποδοτικότητα.

  • Αυτόματη αντλία ελαίου από αλουμίνιο: εξασφαλίζει μηδενική ροή σε ρελαντί, και πολύ μεγάλη διάρκεια ζωής.
  • Ηλεκτρονικά ελεγχόμενη μπομπίνα, μειώνει την αρχική προσπάθεια εκκίνησης και ευνοεί την πιο μικρή κατανάλωση καυσίμων.
  • 2 δαχτυλίδια πιστονιού, χρωμιομένος κύλινδρος, σφυρηλατημένος στροφαλοφόρος άξονας από ατσάλι: εγγυημένη σταθερή αποδοτικότητα με την πάροδο του χρόνου.
  • Μοντέλα που είναι εξοπλισμένα με πολυάριθμες συσκευές που θα απλοποιήσουν τις διαδικασίες συντήρησης, όπως την εξάτμιση σε θέα επιθεώρησης ή το καπάκι φίλτρου χωρίς χρήση εργαλείων.
  • Το μοντέλο CX με σύστημα εκκίνησης “Easy-On” και ρεγουλατόρο αλυσίδας στο πλάι.
  • Τα μοντέλα GS 370 και GS 410 είναι διαθέσιμα σε έκδοση Burn Right (με καταλύτη) που συμβαδίζει με τα πρότυπα εκπομπών Euro2.

 

 

GS 410 CX

Κυβισμός / Ισχύς

39.0 cm3 / 2.5 HP-1.8 kW

Λάμα (μήκος)

41 cm / 16"

Αλυσίδα (βήμα x πάχος)

3/8" x .050" (1.3mm)

Χωρητικότητα δοχείου καυσίμου / ελαίου

0.22 l / 0.32 l

Βάρος χωρίς λάμα και αλυσίδα

4.2 kg


Άλλα προϊόντα που μπορεί να σας ενδιαφέρουν στην ίδια κατηγορία