Αποφλοιωτής D250 για σιτάρι, κριθάρι, φακές, όλυρα κα της εταιρείας Zanotti

Αποφλοιωτής D250 για σιτάρι, κριθάρι, φακές, όλυρα κα της εταιρείας Zanotti

Κάντε κλικ στη φωτογραφία για zoom

Αποφλοιωτής D250 για σιτάρι, κριθάρι, φακές, όλυρα κα της εταιρείας Zanotti
Αποφλοιωτής D250 για σιτάρι, κριθάρι, φακές, όλυρα κα της εταιρείας Zanotti
6200.00 Κωδικός προϊόντος: D250_ZANOTTI Βάρος προϊόντος: 200 Kg Διαστάσεις προϊόντος: 900 x 1300 x 1500 cm

Το προϊόν έχει εξαντληθεί. Μπορείτε να το παραγγείλετε αλλά η παράδοσή του ενδέχεται να χρειαστεί μερικές ημέρες παραπάνω από το κανονικό. Σε κάθε περίπτωση θα επικοινωνήσουμε μαζί σας.

+
-
Προσθήκη στα αγαπημένα μου προϊόντα

Περιγραφή προϊόντος:

Το μηχάνημα αποφλοίωσης D250 της ιταλικής εταιρείας Zanotti είναι κατάλληλο για αφαίρεση του φλοιού από δημητριακά όπως σιτάρι, κριθάρι, όλυρα, φαγόπυρο, φακές, κεχρί. Μπορεί να χρησιμοποιηθεί και για καλαμπόκι, ωστόσο, λόγω του ότι κατά την διαδικασία αυτή συγκεντρώνεται λάδι στις πέτρες, πρέπει να γίνεται εναλλαγή (περίπου στο  μισάωρο) με άλλους καρπούς όπως πχ όλυρα.

Μέσα από ένα μικρό μηχάνημα επιτυγχάνετε αποφλοίωση δημητριακών, απομάκρυνση του φλοιού μέσω συστήματος αναρρόφησης, διαχωρισμό των καθαρισμένων καρπών από αυτούς που δεν αποφλοιώθηκαν. Σε δεύτερη φάση γίνεται διαχωρισμός των υπολειμμάτων από τους σπασμένους καρπούς.

Το νέο τύπου κόσκινο που διαθέτει, με σύστημα αντι-μπλοκαρίσματος, επιτρέπει τον καλύτερο διαχωρισμό του σπασμένου προϊόντος από το σκάρτο προϊόν.

 

Στην παραπάνω φωτογραφία βλέπετε κατά σειρα:

1. Χοάνη τροφοδοσίας

2. Αναρρόφηση φλοιού

3. Προσαρμογή πετρών λείανσης

4. Διαχωριστήρας σπασμένων καρπών

5. Έξοδος καθαρού προϊόντος

6. Έξοδος μη καθαρισμένου προϊόντος

 

Ο καθαρισμός των καρπών γίνεται από 4 λαστιχένια εξαρτήματα που πιέζουν τον καρπό σε ένα περιστρεφόμενο πέτρινο κύλινδρο. Η αναρρόφηση των φλοιών γίνεται από σύστημα με έναν αναρροφητή για απορρόφηση ελαφριών σωμάτων όπως του φλοιού και τυχόν ακαθαρσιών με μοτέρ 4Hp (3kW) 230 Volt και αεραγωγούς σωλήνες. Σε περίπτωση που οι καρποί αναρροφώνται ολόκληροι αντί μόνο για τον φλοιό τους, μειώστε την ένταση αναρρόφησης. Απόδοση 100kg/h στο πρώτο πέρασμα με ποσοστό αποφλοίωσης 70-80%. Καλό είναι να κάνετε την διαδικασία 2-3 φορές για 100% αφαίρεση του φλοιού.

 

ΜΟΝΤΕΛΟ

ΑΠΟΔΟΣΗ

ΚΙΝΗΤΗΡΑΣ

ΔΙΑΣΤΑΣΕΙΣ

ΠxΜxΥ

ΒΑΡΟΣ

D-250

100 Kg /H

HP 4 + 2**

900 X 1300 X 1500 mm

200 Kg


Άλλα προϊόντα που μπορεί να σας ενδιαφέρουν στην ίδια κατηγορία