Κόλλα εμβολιασμού και κλαδέματος Coverit 1Kg

Κόλλα εμβολιασμού και κλαδέματος Coverit 1Kg

Κάντε κλικ στη φωτογραφία για zoom

18.00 Κωδικός προϊόντος: ΓΦ.03.089 Βάρος προϊόντος: 1 Kg
+
-
Προσθήκη στα αγαπημένα μου προϊόντα

Περιγραφή προϊόντος:

Το CoverIt χρησιμοποιείται στην δενδροκομία για την επικάλυψη των μοσχευμάτων και των πληγών των δέντρων, που δημιουργούνται από κλαδέματα ή άλλους παράγοντες όπως ζώα, μηχανήματα, εργαλεία κλπ. Το προϊόν δε στάζει αλλά στεγνώνει γρήγορα σχηματίζοντας μια ομοιογενή επίστρωση γύρω από την πληγή / τομή. Το CoverIt εξασφαλίζει καλή ανάπλαση ιστών προστατεύοντας παράλληλα τα φυτά από ενδεχόμενες μολύνσεις. Μπορεί να εφαρμοστεί τόσο κατά την περίοδο της βλάστησης όσο και την περίοδο του ληθάργου.

 

ΠΛΕΟΝΕΚΤΗΜΑΤΑ:          

  • Δημιουργία στρώματος με κατάλληλο πάχος για ιδανική κάλυψη & επούλωση πληγών
  • Γρήγορη επούλωση πληγών, αποτρέποντας την εξάπλωση και την εισβολή παθογόνων που προκαλούν ασθένειες στα φυτά
  • Εξασφαλίζει ιδανικό περιβάλλον για την γρήγορη ανάπλαση ιστών
  • Καλή ελαστικότητα σε υψηλές και χαμηλές θερμοκρασίες
  • Επαλείφεται εύκολα

 

 

Για εμβολιασμό:

Εφαρμόστε το CoverIt γύρω από το μόσχευμα, ώστε να δημιουργηθεί ομοιογενής στρώση. Με αυτόν τον τρόπο θα εξασφαλίσετε μία καλή ανάπλαση ιστών και θα προστατέψετε τα μοσχεύματα από επιμολύνσεις. Κατάλληλο για όλα τα είδη των μοσχευμάτων.

 

Για επούλωση πληγών:

Το CoverIt μπορεί να χρησιμοποιηθεί σε όλα τα δένδρα για προστασία πληγών που προκύπτουν κατά το κλάδεμα, το δυνατό αέρα ή το χαλάζι. Χρησιμοποιείστε το προϊόν όταν ο καιρός είναι ξηρός και σε θερμοκρασία υψηλότερη από 0 ο C. Εάν η επίστρωση λόγω βροχής αραιώσει ή μαλακώσει, επαλείψτε το προϊόν ξανά ώστε να δημιουργηθεί και πάλι μια ομοιογενής στρώση. Απαιτείται τουλάχιστον μία ώρα για να στεγνώσει το υλικό μετά την εφαρμογή του, στην συνέχεια παραμένει ανεπηρέαστο από τις καιρικές συνθήκες.

 

Συνθήκες αποθήκευσης – Χρονική σταθερότητα του σκευάσματος:

Αποθηκεύεται στην αρχική συσκευασία του, σε χώρο ξηρό, δροσερό και σε θερμοκρασίες μεταξύ 5ο C και 30ο C. Διάρκεια ζωής: 4 χρόνια


Άλλα προϊόντα που μπορεί να σας ενδιαφέρουν στην ίδια κατηγορία