Εδαφοκάλυψη για δένδρα με 4 καρφιά Φ97

Εδαφοκάλυψη για δένδρα με 4 καρφιά Φ97

Κάντε κλικ στη φωτογραφία για zoom

5.00 Κωδικός προϊόντος: ΔΦ.18.039 Βάρος προϊόντος: 0.25 Kg
+
-
Προσθήκη στα αγαπημένα μου προϊόντα

Περιγραφή προϊόντος:

Η συγκεκριμένη έκδοση του στρογγυλού υφάσματος εδαφοκάλυψης για κορμούς δένδρων της PRO KROB διαθέτει 4 θέσεις για τοποθέτηση πλαστικών καρφιών στήριξής του στο έδαφος. Το μαύρο πλαστικό πολυαιθυλένιο χρησιμοποιείται εδώ και πολλές δεκαετίες. Είναι το πλέον χρησιμοποιούμενο κυρίως λόγω του χαμηλού κόστους κατασκευής και της ιδιότητάς του να αυξάνει τη θερμοκρασία του εδάφους κατά 2,2-2,8°C, ενώ καταπολεμά τα ζιζάνια μιας και δεν επιτρέπει τη διείσδυση της ηλιακής ακτινοβολίας.

 

ΓΙΑΤΙ ΕΙΝΑΙ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ ΝΑ ΕΦΑΜΟΣΩ ΕΔΑΦΟΚΑΛΥΨΗ

  1. Για να αποφύγουμε τα ζιζάνια. Κάθε φυτό, δέντρο δέχεται την επίθεση ανεπιθύμητων αγριόχορτων και ζιζανίων. Χρησιμοποιώντας το ειδικό πανί εδαφοκάλυψης της PRO KROB περιορίζουμε στο ελάχιστο, ή ακόμη και αποτρέπουμε, την ανάπτυξή τους. Έτσι τα φυτά μας θα αναπτυχθούν χωρίς ανταγωνισμό.
  2. Για να αποφύγουμε τη χρήση φυτοφαρμάκων. Με το ειδικό πανί εδαφοκάλυψης της PRO KROB που εξαφανίζει τα ζιζάνια περιορίζουμε τη χρήση των φυτοφαρμάκων που χρησιμοποιούμε για την αντιμετώπισή τους.
  3. Για να κάνουμε οικονομία στο νερό και στη συχνότητα ποτίσματος Το έδαφος στεγνώνει γρήγορα από την επίδραση του ήλιου και του αέρα. Με την προσθήκη της εδαφοκάλυψης της PRO KROB ο χρόνος της εξάτμισης επιβραδύνεται ουσιαστικά και έτσι εξοικονομούμε νερό και χρόνο ποτίσματος.
  4. Για να μην χρειαζόμαστε λίπασμα. Με την αντιμετώπιση των ζιζανίων το λίπασμα προορίζεται για την αποκλειστική τροφή του φυτού και δεν διεκδικείται από τα ανεπιθύμητα αγριόχορτα.

 

Χαρακτηριστικά:

  • Διάμετρος: 97cm
  • 4 οπές για καρφιά στήριξης.
  • Απόλυτη εφαρμογή στο κορμό του δένδρου για να εμποδίζει την ανάπτυξη ΠΑΡΑΦΥΑΔΩΝ .


Τα καρφιά ΔΕΝ συμπεριλαμβάνονται στη συσκευασία


Άλλα προϊόντα που μπορεί να σας ενδιαφέρουν στην ίδια κατηγορία