Καρούλι Λάστιχου Τοίχου Gardena

Καρούλι Λάστιχου Τοίχου Gardena

Κάντε κλικ στη φωτογραφία για zoom

52.20 -10% Αρχική τιμή: 58.00 € Κωδικός προϊόντος: ΓΕ.01.397 Βάρος προϊόντος: 3 Kg Διαστάσεις προϊόντος: 60x40x17 cm
+
-
Προσθήκη στα αγαπημένα μου προϊόντα

Περιγραφή προϊόντος:

Με το επιτοίχιο καρούλι λάστιχου GARDENA 60 με τύμπανο-οδηγό περιτύλιξης, η αποθήκευση του λάστιχου είναι πανεύκολη. Το λάστιχο τυλίγεται και ξετυλίγεται απλά και άνετα. Η λειτουργία αυτή υποστηρίζεται από το τύμπανο-οδηγό περιτύλιξης. Μπορεί να αναρτηθεί ξεχωριστά στον τοίχο ή να στερεωθεί σε γωνίες, όπου σας εξυπηρετεί καλύτερα. Οδηγεί το λάστιχο για ομοιόμορφο και νοικοκυρεμένο τύλιγμα και ξετύλιγμα.

            Το καρούλι λάστιχου συγκρατείται με ασφάλεια στον τοίχο μέσω του ανθεκτικού στηρίγματος από μέταλλο για μεγάλη διάρκεια ζωής. Αφού κλείσετε την παροχή νερού, μπορείτε να αφαιρέσετε το τύμπανο περιτύλιξης σωλήνα. Μπορείτε να το μεταφέρετε άνετα από τη ενσωματωμένη λαβή μεταφοράς.

            Η σπαστή σύνδεση αποτρέπει τη στρέβλωση του λάστιχου και διασφαλίζει την πλήρη ροή νερού σε κάθε περίπτωση. Το καρούλι λάστιχου μπορεί να δεχτεί κατά μέγιστο60 mλάστιχο διαμέτρου13 mm(1/2"),50 mλάστιχο διαμέτρου15 mm(5/8") ή35 mλάστιχο διαμέτρου19 mm(3/4"). Το επιτοίχιο καρούλι λάστιχου GARDENA Classic παρέχεται εξοπλισμένο με ρακόρ.

            Ωστόσο, εάν χρειάζεστε μεγαλύτερη ροή νερού, το καρούλι λάστιχου μπορεί να μετατραπεί απλά σε σύστημα Profi GARDENA μέσω του ρακόρ συστήματος μέγιστης ροής Profi (Κωδ. πρ. 2801). Αφού κλείσετε την παροχή νερού, μπορείτε να συνδέσετε τα λάστιχα στα τερματικά της λαβής, ώστε να μην στάζουν.

            Έτσι, το νερό που έχει απομείνει μέσα στο λάστιχο δεν στάζει και αποτρέπεται η σπατάλη του. Για ευκολότερο πότισμα.

 

ΠΡΟΔΙΑΓΡΑΦΕΣ

Μέγιστη χωρητικότητα13 mm(1/2")

60 m

Μέγιστη χωρητικότητα15 mm(5/8")

50 m

Μέγιστη χωρητικότητα19 mm(3/4")

35 m


Άλλα προϊόντα που μπορεί να σας ενδιαφέρουν στην ίδια κατηγορία