Καρούλι Λάστιχου Gardena

Καρούλι Λάστιχου Gardena

Κάντε κλικ στη φωτογραφία για zoom

45.00 -10% Αρχική τιμή: 50.00 € Κωδικός προϊόντος: ΓΕ.01.211 Βάρος προϊόντος: 2.22 Kg Διαστάσεις προϊόντος: 40x14x39 cm
+
-
Προσθήκη στα αγαπημένα μου προϊόντα

Περιγραφή προϊόντος:

Με την κατασκευή του σε μικρό μέγεθος, το καρούλι λάστιχου είναι ιδανικό για μικρούς κήπους. Διαθέτει εργονομική λαβή και μπορεί να μεταφερθεί άνετα. Το καρούλι λάστιχου GARDENA Classic 50 μπορεί να δεχτεί έως50 mλάστιχο διαμέτρου13 mm(1/2"),40 mλάστιχο διαμέτρου15 mm(5/8") ή30 mλάστιχο διαμέτρου19 mm(3/4").

            Διαθέτει μανιβέλα ελεύθερης κίνησης για εύκολο χειρισμό του καρουλιού. Μπορείτε επίσης να αναδιπλώσετε τη μανιβέλα. Έτσι, το καρούλι αποθηκεύεται σε ελάχιστο χώρο. Χάρη στον σπαστό σύνδεσμο λάστιχου μέσα στο καρούλι, αποτρέπεται η στρέβλωση του λάστιχου και παρέχεται προστασία από τη φθορά.

            Διαθέτει περιστρεφόμενο άξονα για να μην συστρέφεται ο σωλήνας κατά την τύλιξη ή εκτύλιξη. Διαθέτει ενσωματωμένη ειδική ασφάλεια για να μην στάζει το νερό κατά τη μεταφορά και μετά τη χρήση. Για προστασία από την άσκοπη σπατάλη νερού. Ο χώρος αποθήκευσης παραμένει στεγνός.

            Το καρούλι έχει τριγωνικά πλευρικά τμήματα και χαμηλό κέντρο βάρους. Αυτή η δομή το καθιστά εξαιρετικά σταθερό, ώστε να μην ανατρέπεται εύκολα. Με αυτό το φορητό εργαλείο, το πότισμα γίνεται διασκέδαση.

 

ΠΡΟΔΙΑΓΡΑΦΕΣ

Μέγιστη Χωρητικότητα13 mm(1/2")

50 m

Μέγιστη Χωρητικότητα15 mm(5/8")

40 m

Μέγιστη Χωρητικότητα19 mm(3/4")

30 m


Άλλα προϊόντα που μπορεί να σας ενδιαφέρουν στην ίδια κατηγορία