Καρούλι Λάστιχου με αυτόματο μηχ. περιτύλιξης

Καρούλι Λάστιχου με αυτόματο μηχ. περιτύλιξης

Κάντε κλικ στη φωτογραφία για zoom

Καρούλι Λάστιχου με αυτόματο μηχ. περιτύλιξης
201.60 -10% Αρχική τιμή: 224.00 € Κωδικός προϊόντος: ΓΕ.01.855 Βάρος προϊόντος: 3 Kg Διαστάσεις προϊόντος: 60x40x17 cm
+
-
Προσθήκη στα αγαπημένα μου προϊόντα

Περιγραφή προϊόντος:

ΤΕΧΝΙΚΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ

Με το Καρούλι λάστιχου 20 με αυτόματο μηχανισμό περιτύλιξης GARDENA Comfort το πότισμα γίνεται τόσο εύκολο και άνετο! Αυτό το κουτί σωλήνα κάνει όλη τη δουλειά μόνο του. Τραβήξτε το σωλήνα στο μήκος που θέλετε. Έπειτα, τραβήξτε τον σύντομα για να ενεργοποιηθεί η διάταξη ασφάλισης στο κουτί σωλήνα.

Αφού ποτίσετε, τραβήξτε το σωλήνα προσεκτικά. Η διάταξη ασφάλισης απενεργοποιείται και ο σωλήνας τυλίγεται αυτόματα και ομοιόμορφα. Το ειδικό χαρακτηριστικό αυτού του κουτιού είναι η βάση του. Μπορεί να στερεωθεί στον τοίχο ή στο δάπεδο. Το κουτί σωλήνα διαθέτει δυνατότητα περιστροφής προς όλες τις κατευθύνσεις.

Στερεωμένο στον τοίχο περιστρέφεται κατά 180° και στερεωμένο στο έδαφος περιστρέφεται έως 360°. Για ευέλικτο πότισμα του κήπου σας. Το κουτί σωλήνα μπορεί να αφαιρεθεί και να μεταφερθεί άνετα χάρη στην ενσωματωμένη λαβή. Μπορείτε να ποτίσετε ακόμα και τις μικρότερες γωνίες του κήπου. Το επιτοίχιο κουτί σωλήνα είναι πλήρως εξοπλισμένο με σωλήνα 20 m άριστης ποιότητας, συνδετικό σωλήνα 2 m, ελεύθερα ρυθμιζόμενο ακροφύσιο ψεκασμού (Κωδ. πρ. 8114) και με τα απαραίτητα εξαρτήματα του Original GARDENA System: τρεις συνδέσμους βάνας (Κωδ. πρ. 900, 901, 902), ένα σύνδεσμο σωλήνα Standard (Κωδ. πρ. 915) και ένα στοπ νερού (Κωδ. πρ. 913).

Με το στοπ νερού, το νερό δεν στάζει, αφού κλείσετε την παροχή. Για προστασία από την άσκοπη σπατάλη νερού. Διαθέτει πρακτικό στήριγμα για τέσσερα ακροφύσια, ψεκαστικά ή βούρτσες πλύσης. Έτσι, αυτά τα εργαλεία είναι προσβάσιμα ανά πάσα στιγμή. Μέσω του ειδικού επιτοίχιου στηρίγματος, το κουτί σωλήνα καταλαμβάνει ελάχιστο χώρο αποθήκευσης, π.χ. στον τοίχο του γκαράζ.

Περιλαμβάνονται βίδες, πείροι και οδηγίες για τη συναρμολόγηση στον τοίχο ή στο δάπεδο. Η συναρμολόγηση είναι εξαιρετικά εύκολη. Το πότισμα μπορεί να είναι τόσο απλό - με το επιτοίχιο κουτί σωλήνα 20 με αυτόματο μηχανισμό περιτύλιξης Comfort.


Άλλα προϊόντα που μπορεί να σας ενδιαφέρουν στην ίδια κατηγορία