Ηλεκτρονική Αντλία Πίεσης Ν.1481

Ηλεκτρονική Αντλία Πίεσης Ν.1481

Κάντε κλικ στη φωτογραφία για zoom

245.70 -10% Αρχική τιμή: 273.00 € Κωδικός προϊόντος: ΑΡ.03.006 Βάρος προϊόντος: 10.5 Kg
+
-
Προσθήκη στα αγαπημένα μου προϊόντα

Περιγραφή προϊόντος:

ΤΕΧΝΙΚΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ

Γιατί να μην χρησιμοποιείτε το δωρεάν βρόχινο νερό ή το νερό γεώτρησης για τον κήπο σας ή για το καζανάκι ή για το πλυντήριο; Η συμπαγής ηλεκτρονική αντλία πίεσης 4000/4 electronic plus GARDENA είναι εξαιρετική για φορητή και σταθερή χρήση - όπου και αν τη χρειάζεστε.

Οι ενσωματωμένες λειτουργίες της παρέχουν ασφάλεια και άνεση κατά τη χρήση. Τα ενσωματωμένα ηλεκτρονικά στοιχεία, π.χ. με κουμπί, ενεργοποιούν αυτόματα την ηλεκτρονική αντλία πίεσης, όταν απαιτείται νερό και έπειτα την απενεργοποιούν. Η ασφάλεια έλλειψης νερού αποτρέπει την πρόκληση ζημίας στην αντλία, όταν δεν υπάρχει αντλούμενο υλικό.

Για την αποτροπή εισχώρησης ακαθαρσιών και άμμου στην ηλεκτρονική αντλία πίεσης με συνέπεια την πρόκληση βλαβών, υπάρχει ενσωματωμένο ένα φίλτρο μεγάλης χωρητικότητας. Απόλυτα πρακτικό, αφού δεν απαιτείται εξωτερικό προ-φίλτρο. Ένα σύστημα αντεπιστροφής αποτρέπει την έλλειψη νερού στο σωλήνα, μετά από παροδική παύση της χρήσης ή όταν η αντλία έχει απενεργοποιηθεί.

Πρόσθετο πλεονέκτημα: μέσω του υπολειπόμενου νερού στο σωλήνα, μειώνεται σημαντικά ο χρόνος επαναρρόφησης κατά την επανεκκίνηση. Μόνο υλικά υψηλής ποιότητας χρησιμοποιούνται για την κατασκευή της αντλίας. Έτσι, είναι εγγυημένη η ισχυρή και αθόρυβη λειτουργία.

Το μοτέρ με πυκνωτή χωρίς απαιτήσεις συντήρησης με διακόπτη θερμικής προστασίας αντλεί άμεσα και αποτελεσματικά το νερό χρησιμοποιώντας ένα σύστημα αντλίας με εκτόξευση μέσω πίεσης. Για εύκολο χειρισμό, ένα μεγάλο άνοιγμα διευκολύνει την πλήρωση της αντλίας πριν τη λειτουργία. Η βάση από καουτσούκ διασφαλίζει τη σταθερή στήριξη, καθώς και την αθόρυβη και αντικραδασμική λειτουργία.

Χάρη στις διπλές εξόδους - εκ των οποίων η μία είναι περιστρεφόμενη - είναι δυνατή η ταυτόχρονη λειτουργία δύο συνδετικών εξαρτημάτων.

Σε περίπτωση επικείμενου παγετού, η ηλεκτρονική αντλία πίεσης μπορεί εύκολα να εκκενωθεί χρησιμοποιώντας τη βίδα αποστράγγισης. Η GARDENA έχει προνοήσει για τα πάντα!


Άλλα προϊόντα που μπορεί να σας ενδιαφέρουν στην ίδια κατηγορία