Παγίδα για μυρμήγκια και κατσαρίδες Zap Plus

Παγίδα για μυρμήγκια και κατσαρίδες Zap Plus

Κάντε κλικ στη φωτογραφία για zoom

6.50 Κωδικός προϊόντος: ΓΦ.06.010 Βάρος προϊόντος: 0.014 Kg
+
-
Προσθήκη στα αγαπημένα μου προϊόντα

Περιγραφή προϊόντος:

Ετοιμόχρηστος δολωματικός δίσκος  με δόλωμα εναντίον μυρμηγκιών ή κατσαρίδων σε μορφή γέλης Zap Plus .


ZAP PLUS ANTS

Το ZAP PLUS ANTS είναι ένα εντομοκτόνο (βιοκτόνο) δόλωμα σε μορφή γέλης (Gel Bait) μέσα σε ετοιμόχρηστους δολωματικούς δίσκους, που χρησιμοποιείται για την καταπολέμηση των αυγών, προνυμφών, νυμφών και ακμαίων σταδίων των τροπικών μυρμηγκιών: μυρμήγκια του Φαραώ και Αργεντίνικα Μυρμήγκια σε εσωτερικούς χώρους και σε εξωτερικούς χώρους (με εφαρμογή γύρω από κτίρια στα πιθανά σημεία από τα οποία μπορεί να εισέλθουν τα μυρμήγκια).

Για ερασιτεχνική χρήση.


ZAP PLUS COCKROACHES

Το ZAP PLUS COCKROACHES είναι ένα εντομοκτόνο (βιοκτόνο) δόλωμα σε μορφή γέλης μέσα σε ετοιμόχρηστους δολωματικούς δίσκους, που χρησιμοποιείται γι ατην καταπολέμηση των αυγών, προνυμφών, νυμφών, και ακμαίων σταδίων της Γερμανικής κατσαρίδας και της ανατολικής κατσαρίδας σε εσωτερικούς χώρους και σε εξωτερικούς χώρους (με εφαρμογή γύρω από κτίρια στα πιθανά σημεία από τα οποία μπορεί να εισέλθουν κατσαρίδες πχ. Παράθυρα, πόρτες, ανοίγματα εξαερισμού κλπ.

Για ερασιτεχνική χρήση.

 

ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΑ ΣΑΣ ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΜΕ ΔΙΕΥΚΡΙΝΙΣΤΕ ΠΟΙΟ ΑΠΟ ΤΑ 2 ΕΝΤΟΜΟΚΤΟΝΑ ΕΠΙΘΥΜΕΙΤΕ ΕΠΙΛΕΓΟΝΤΑΣ ΣΤΟ ΣΧΕΤΙΚΟ ΠΕΔΙΟ ΤΟ ΚΑΤΑΛΛΗΛΟ ΠΡΟΪΟΝ


Άλλα προϊόντα που μπορεί να σας ενδιαφέρουν στην ίδια κατηγορία