Βιοκτόνο για μύγες Agita 10 WG 100γρ

Βιοκτόνο για μύγες Agita 10 WG 100γρ

Κάντε κλικ στη φωτογραφία για zoom

13.95 -10% Αρχική τιμή: 15.50 € Κωδικός προϊόντος: ΓΦ.06.025 Βάρος προϊόντος: 0.142 Kg Διαστάσεις προϊόντος: 9.5x6x6 cm
+
-
Προσθήκη στα αγαπημένα μου προϊόντα

Περιγραφή προϊόντος:

 
Βιοκτόνο (εντοµοκτόνο) σκεύασµα στοµάχου ή επαφής σε μορφή βρέξιμων κόκκων για τον έλεγχο της οικιακής μύγας στους στάβλους των ζώων και στα πτηνοτροφεία.
 

Τρόπος Εφαρμογής

Πριν την εφαρµογή, καλύψτε τα τρόφιµα, τα ποτά, τις ζωοτροφές, τις ταΐστρες και τις ποτίστρες των ζώων.

Α. Επάλειψη: 250 γρ. σκευάσµατος / 200 ml νερού επαρκεί για επιφάνειες 100, 200 και 300 m2 δαπέδου, τοίχου και οροφής αντίστοιχα. Ανακατέψτε και ανακινείστε καλά 250 ΑGITA 10WG σε 200 ml χλιαρού νερού µέχρι να γίνει ένα µίγµα εύκολο για επάλειψη.
Επαλείψτε τουλάχιστον 30 σηµεία (10 x 30 cm) όπου συχνάζουν και κάθονται οι µύγες, όπως π.χ. ζεστές ή προσήλιες επιφάνειες τοίχου, τα χωρίσµατα των κλωβών, τα περβάζια παραθύρων, τους σωλήνες διοχέτευσης του γάλακτος, το χώρο έξω από τις ταΐστρες των ζώων κ.λ.π. Συνιστάτε η επάλειψη κοµµατιών χαρτονιού, πολυαιθυλενίου ή ελαφρών κοµµατιών ξύλου και κρέµασµά τους από την οροφή. Μπορεί να γίνει εφαρµογή και σε στάβλους που µέσα είναι ζώα, αλλά ιδιαίτερη προσοχή πρέπει να δίδεται ώστε να µην γίνει εφαρµογή του προϊόντος σε σηµεία που µπορεί να το γλείψουν τα ζώα.

Προσοχή: Η εφαρµογή να γίνεται σε σηµεία που να µην είναι προσιτά σε παιδιά ή ζώα.

Προστατέψτε τα σηµεία εφαρµογής από νερό και τη βροχή.

Β. Ψεκασµός: 500 γρ. σκευάσµατος / 4 λίτρα νερού επαρκεί για επιφάνειες 100, 200 και 300 m2 δαπέδου, τοίχου και οροφής αντίστοιχα. Ανακατέψτε καλά σε ψεκαστήρα 500 γρ. ΑGITA 10WG µε 4 λίτρα χλιαρού νερού. Για ένα κτίσµα µε επιφάνεια δαπέδου 100 m2 μόνο το 30% της επιφάνειας θα πρέπει να ψεκαστεί απευθείας. Πρέπει να ψεκάζονται επιφάνειες που συνήθως συγκεντρώνονται οι µύγες, όπως, ζεστά και προσήλια σηµεία των τοίχων, χωρίσµατα, παράθυρα κ.τ.λ. Γεµίστε τον ψεκαστήρα ή άλλο δοχείο µε τον απαιτούµενο όγκο νερού και προσθέστε την ποσότητα AGITA 10WG που αναλογεί. Ανακατέψτε καλά µέχρι να γίνει το κατάλληλο εναιώρηµα. Εάν ο ψεκασµός διακοπεί για περισσότερο από 30 λεπτά ανακινείστε ξανά καλά το µίγµα. Χρησιµοποιείται το εναιώρηµα AGITA 10WG την ηµέρα της παρασκευής του και κατά προτίµηση αµέσως. Μην το εφαρµόζετε σε επιφάνειες βρώµικες ή πορώδεις ή σε φρεσκοασπρισµένους τοίχους. Ιδιαίτερη προσοχή πρέπει να δίδεται ώστε να µην γίνει εφαρµογή του προϊόντος σε σηµεία που µπορεί να το γλείψουν τα ζώα.

                                     Χαρακτηριστικά

Τίτλος Περιγραφή
Συσκευασία - Μέγεθος - Υλικό συσκευασίας ∆οχείο 100 γρ. από πολυαιθυλένιο υψηλής πυκνότητα
Μορφή Βρέξιµοι κόκκοι (WG)
Εγγυημένη Σύνθεση Thiamethoxam 10 % β/β οµάδα νεονικοτινοειδών (περιέχει z-9-tricosene 0,05%β/β)
Βοηθητικές ουσίες 89,75 % β/β
Χρονική σταθερότητα –Συνθήκες αποθήκευσης Ο µέγιστος συνιστώµενος χρόνος αποθήκευσης είναι 5 χρόνια, στην κλειστή του συσκευασία, σε δροσερό και ξηρό µέρος.

Άλλα προϊόντα που μπορεί να σας ενδιαφέρουν στην ίδια κατηγορία