Δετικό Μηχάνημα BELI για αμπέλι - ακτινίδια

Δετικό Μηχάνημα BELI για αμπέλι - ακτινίδια

Κάντε κλικ στη φωτογραφία για zoom

Δετικό Μηχάνημα BELI για αμπέλι - ακτινίδια
Δετικό Μηχάνημα BELI για αμπέλι - ακτινίδια
333.00 -10% Αρχική τιμή: 370.00 € Κωδικός προϊόντος: ΜΕ.04.003
+
-
Προσθήκη στα αγαπημένα μου προϊόντα

Περιγραφή προϊόντος:

Το δετικό μηχάνημα BELI της εταιρείας Rebenbindegeraet είναι κατάλληλο για εργασίες σε αμπέλια και ακτινίδια. Μεγάλο πλεονέκτημα υπάρχει κατά το κλάδεμα· δεν χρειάζεται να κόψετε το δέσιμο όπως συμβαίνει με άλλα υλικά.

Το εργαλείο δεσμεύσεως Beli χρησιμοποιείται επίσης για την πρόσδεση των ελαφρώς στριμμένων καλωδίων σύλληψης μεταξύ των υποστηριγμάτων. Το πλεονέκτημα εδώ είναι ότι η σύνδεση εφαρμόζεται με περίπου 8 - 10 cm απόσταση μεταξύ των δύο καλωδίων. Αυτή η απόσταση, η οποία είναι δυνατή μόνο με το δετικό εργαλείο Beli, εξασφαλίζει την αποφυγή πίεσης στα φύλλα που βρίσκονται σε αυτήν την περιοχή. Με τον τρόπο αυτόν επιτυγχάνεται σωστότερος αερισμός μεταξύ των φύλλων και επομένως γρηγορότερη ανάπτυξη και μειωμένες ασθένειες. Η σύνδεση μπορεί να απελευθερωθεί τραβώντας το σύρμα. Εύκολο στην χρήση, μπορεί να χρησιμοποιηθεί και σε καιρικές συνθήκες με αυξημένη υγρασία.

ΠΛΕΟΝΕΚΤΗΜΑΤΑ

  • Μείωση χρόνου εργασίας χάρη στο γρήγορο δέσιμο (Ο χρόνος που απαιτείται για το δέσιμο 10 στρεμμάτων με 4500 κλήματα για παράδειγμα είναι 14-16 ώρες· 2 δεσίματα ανά κλήμα = 9000)
  • Δετικό υλικό με μικρό κόστος (Ένα καρούλι περιέχει περίπου 80 μέτρα από ειδικό σύρμα που επαρκεί για περίπου 800 έως 1000 συνδέσεις. Περίπου 9 καρούλια καλύπτουν 10 στρέμματα)
  • Άνετη εργασία χάρη στην βελτιωμένη στάση σώματος που επιτρέπει κατά την διάρκεια εργασίας (Το δετικό μηχάνημα μπορεί να χρησιμοποιηθεί χωρίς μεγάλη προσπάθεια λόγω του μειωμένου βάρους του· περίπου 460g. Μετά από 800 έως 1000 συνδέσεις το καρούλι μπορεί να αλλάξει γρήγορα και εύκολα. Μπορεί να χρησιμοποιηθεί σε όλες τις καιρικές συνθήκες)
  • Ανθεκτικό και εύκολο στην επισκευή του (Κατασκευασμένο από ντουραλίνη – κράμα αλουμινίου – που δεν οξειδώνεται. Τα φθαρτά του μέρη είναι από υψηλής ποιότητας επεξεργασμένο και σκληρυμένο χάλυβα. Όλα τα εξαρτήματα μπορούν να αντικατασταθούν με χαμηλό κόστος)
  • Δετικό υλικό φιλικό προς το περιβάλλον (Καθώς το συνδετικό υλικό είναι από χάλυβα, είναι επίσης φιλικό προς το περιβάλλον. Ο χάλυβας είναι ένα φυσικό προϊόν και αποσυντίθεται φυσικά και χωρίς υπολείμματα)

ΤΕΧΝΙΚΑ ΧΑΡΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ

Άνοιγμα μηχανήματος

43mm

Βάρος μηχανήματος μαζί με το καρούλι με το σύρμα

470 g

Βάρος ανταλλακτικού καρουλιού

80 g

Άνοιγμα χερουλιού στο BELI 1

10 -12 mm λιγότερο άνοιγμα από το κλασσικό BELI

 

 *Τα ανταλλακτικά καρούλια δεν περιλαμβάνονται στην συσκευασία/τιμή.


Άλλα προϊόντα που μπορεί να σας ενδιαφέρουν στην ίδια κατηγορία