Διαθλασίμετρο μελιού
Περιγραφή προϊόντος:
Η σειρά RHB δημιουργήθηκε για μετρήσεις σε υγρά που σχετίζονται με την ζάχαρη στο μέλι κ.α. Με τον τρόπο αυτό συμβάλλει στον έλεγχο συγκέντρωσης σακχάρου σε τρόφιμα και ποτά.
Τα διαθλασίμετρα παρέχουν σημαντικές πληροφορίες για τη διασφάλιση:
- της ποιότητας των προϊόντων σε περιπτώσεις ελέγχου ωριμότητας των φρούτων
- της ποιότητας των προϊόντων μετά την συγκομιδή και την επεξεργασία
Επίσης χρησιμοποιούνται για τον έλεγχο συγκέντρωσης των διαφόρων βιομηχανικών υγρών, όπως τα υγρά ξεβγάλματος ενώσεων. Η επιλογή του μοντέλου γίνεται σύμφωνα με την συγκέντρωση υγρών και τις παραμέτρους του διαθλασίμετρου.
Είναι ένα όργανο που χρησιμοποιείται για τη μέτρηση της υγρασίας και των σακχάρων.