Φυτευτική Μηχανή Dual 12 Gold-4

Φυτευτική Μηχανή Dual 12 Gold-4

Κάντε κλικ στη φωτογραφία για zoom

7000.00 Κωδικός προϊόντος: ΜΕΤΑΧ_Dual 12 Gold

Το προϊόν έχει εξαντληθεί. Μπορείτε να το παραγγείλετε αλλά η παράδοσή του ενδέχεται να χρειαστεί μερικές ημέρες παραπάνω από το κανονικό. Σε κάθε περίπτωση θα επικοινωνήσουμε μαζί σας.

+
-
Προσθήκη στα αγαπημένα μου προϊόντα

Περιγραφή προϊόντος:

Η συγκεκριμένη φυτευτική μηχανή είναι ημιαυτόματη και κατάλληλη για τη φύτευση φυτών με μπάλα χώματος κωνικών και σε σχήμα πυραμίδας, διαμέτρου μέχρι 3 cm (μέχρι 4,5 cm κατόπιν παραγγελίας). Εξασφαλίζει κορυφαία απόδοση, σεβόμενη απόλυτα την άνεση των εργαζομένων και χρησιμοποιείται κυρίως για την καλλιέργεια της βιομηχανικής τομάτας, σαλάτας και κρεμμυδιών.

Η μηχανή «παίρνει» κίνηση από τροχούς, οι οποίοι είναι κατασκευασμένοι από καουτσούκ.

Ο στάνταρ εξοπλισμός περιλαμβάνει έναν περιστρεφόμενο δίσκο με ανοιγόμενους πάτους για κάθε διπλή μονάδα μεταφύτευσης και διαθέτει θέσεις (αναλόγια) για 4 δίσκους φυτών.

Το σύστημα διανομής λειτουργεί με την οριζόντια περιστροφή των 12 κυπέλλων. Το κάθε διπλό στοιχείο φύτευσης λειτουργεί ανεξάρτητα επιτυγχάνοντας τέλεια πρόσφυση και ποιότητα φύτευσης στο έδαφος.

Τέλος ακόμη και τα δύο επιμέρους στοιχεία φύτευσης του κάθε διπλού στοιχείου διαθέτουν σημαντικό βαθμό ανεξαρτησίας το ένα από το άλλο ώστε να επιτυγχάνεται ακόμη πιο τέλεια φύτευση.

Όσον αφορά την απόδοση του μηχανήματος εκτιμάται στα 6000-7000 φυτά/ώρα, για τον κάθε χειριστή.

Τεχνικά Χαρακτηριστικά

Μοντέλο Dual 12 Gold

4 Σειρών

Μήκος (cm) (Α)

200

Πλάτος εργασίας (cm) (Β)

200

Ύψος (cm)

150

Βάρος (Kg)

700

Ισχύς (Hp)

40

  Στην τιμή δεν συμπεριλαμβάνεται Φ.Π.Α 24%.


Άλλα προϊόντα που μπορεί να σας ενδιαφέρουν στην ίδια κατηγορία