Ποτιστικό Βεντάλια Aquazoom L Κάλυψης 350 τ.μ.

Ποτιστικό Βεντάλια Aquazoom L Κάλυψης 350 τ.μ.

Κάντε κλικ στη φωτογραφία για zoom

54.00 -10% Αρχική τιμή: 60.00 € Κωδικός προϊόντος: ΓΕ.01.777 Βάρος προϊόντος: 1 Kg
+
-
Προσθήκη στα αγαπημένα μου προϊόντα

Περιγραφή προϊόντος:

 

Ακριβείας ευέλικτο και ομοιόμορφο πότισμα για μεγάλους κήπους

Οι μεγαλύτεροι κήποι δεν αποτελούν καθόλου πρόβλημα για το AquaZoom L από την GARDENA, καθώς το ποτιστικό επιφανείας έχει σχεδιαστεί για περιοχές 28 έως 350 m². Σε τέτοιες καταστάσεις, είναι προφανώς σημαντικό για τον κήπο να ψεκάζεται ομοιόμορφα. Το ποτιστικό καλύπτει πλήρως αυτές τις προκλήσεις και πολλά άλλα. Το ομοιόμορφο πότισμα αποτρέπει επίσης τη δημιουργία νερολακκούβας. Απολαύστε κάθε εκατοστό του καλοκαιριού.

Η λειτουργία του AquaZoom L είναι απλή και έξυπνη. Χρησιμοποιήστε τον επιλογέα για να ρυθμίσετε το εύρος (7-21 μέτρα), το πλάτος ψεκασμού (4-17 μέτρα) και το ρυθμό ροής νερού ξεχωριστά, ανάλογα με τις ανάγκες του γρασιδιού σας. Μπορείτε ακόμη και να ποτίσετε τη μία μόνο πλευρά, που σημαίνει ότι το νερό θα πάει μόνο εκεί που θέλετε.

Τα εξαιρετικά φαρδιά πόδια στήριξης του ψεκαστήρα τον βοηθούν να στέκεται σταθερά στο έδαφος. Είναι επίσης πολύ ανθεκτικά κατασκευασμένο με υλικά υψηλής ποιότητας, γεγονός που καθιστά το AquaZoom L ανθεκτικό σε παγετό και υπεριώδη ακτινοβολία. Η υψηλή ποιότητα είναι επίσης εμφανής στην πενταετή εγγύηση του και στην Made in Germany κατασκευή του, η οποία εξασφαλίζει τη μακροχρόνια απόλαυση του συστήματος ποτίσματος.

Η ευκολία στη συντήρησή εξασφαλίζει σταθερή υψηλή απόδοση. Περιλαμβάνεται ένα ανοξείδωτο μεταλλικό φίλτρο ενσωματωμένο στη σύνδεση νερού για να κρατήσει τα σωματίδια σκόνης να εισέλθουν στη συσκευή. Απλά περιστρέψτε το άνοιγμα για να αποκτήσετε πρόσβαση και να αφαιρέσετε το φίλτρο. Καθαρίστε το απλά ξεπλένοντας το με νερό. Τα ακροφύσια ψεκασμού του AquaZoom L καθαρίζονται επίσης απλά και βολικά, καθώς είναι κατασκευασμένα από μαλακό πλαστικό. Η απαλλαγή από οποιαδήποτε άλατα είναι τόσο εύκολη. Απλά τα σκουπίζετε με τα δάχτυλά σας.

Τεχνικές προδιαγραφές

Κωδικός είδους

18714-20

EAN-Code:

4078500048118

Προδιαγραφές

Περιοχή κάλυψης Min

28 m²

Περιοχή κάλυψης Max

350 m²

Μήκος εκτόξευσης Ø Min

7 m - 21 m

Μέγιστο πλάτος ψεκασμού

17 m


Άλλα προϊόντα που μπορεί να σας ενδιαφέρουν στην ίδια κατηγορία