Ψαλίδι Μπορντούρας Gardena N.8897

Ψαλίδι Μπορντούρας Gardena N.8897

Κάντε κλικ στη φωτογραφία για zoom

Ψαλίδι Μπορντούρας Gardena N.8897
72.00 -10% Αρχική τιμή: 80.00 € Κωδικός προϊόντος: ΔΕ.07.142 Βάρος προϊόντος: 4.1 Kg Διαστάσεις προϊόντος: 120x30x30 cm
+
-
Προσθήκη στα αγαπημένα μου προϊόντα

Περιγραφή προϊόντος:

ΤΕΧΝΙΚΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ

Το Σετ επαναφορτιζόμενου ψαλιδιού χλόης και μπορντούρας GARDENA ComfortCut είναι πραγματικά το εργαλείο για όλες τις δουλειές στον κήπο σας. Το ψαλίδι, που διατίθεται με δύο διαφορετικές λεπίδες, είναι ιδανικό για κοπή μπορντούρας γκαζόν, διαμόρφωση και ψαλίδισμα πύξου και κλάδεμα θάμνων και χαμηλής βλάστησης.

Οι λεπίδες μπορούν να αλλάξουν χωρίς εργαλεία. Είναι ιδιαίτερα εύκολο, γρήγορο και ασφαλές. Το ψαλίδι χλόης μπορεί να μετατραπεί στη στιγμή σε ψαλίδι μπορντούρας. Με το μοντέλο Comfort, η GARDENA δίνει ιδιαίτερη σημασία στον ευχάριστο χειρισμό. Ανάλογα με την εφαρμογή, η άνετη λαβή μπορεί να αποκτήσει κλίση και να προσαρμοστεί με τον βέλτιστο τρόπο στη φυσική θέση του χεριού.

Χάρη στις εύχρηστες επαναφορτιζόμενες μπαταρίες ιόντων λιθίου υψηλής απόδοσης, έχετε τη δυνατότητα αποδοτικής και εύκολης εργασίας. Οι εναλλάξιμες λεπίδες υψηλής ποιότητας διαθέτουν τρόχισμα ακριβείας και αντικολλητική επίστρωση.

Το επαναφορτιζόμενο ψαλίδι χλόης και μπορντούρας περιλαμβάνει φορτιστή μπαταρίας και προστατευτικό κάλυμμα λεπίδας για ασφαλή αποθήκευση. Για άνετη κοπή μπορντούρας γκαζόν χωρίς να σκύβετε, μπορεί να προστεθεί μια τηλεσκοπική λαβή στα ψαλίδια.


Άλλα προϊόντα που μπορεί να σας ενδιαφέρουν στην ίδια κατηγορία