Πατόφτυαρο με λαβή Τ Gardena

Πατόφτυαρο με λαβή Τ Gardena

Κάντε κλικ στη φωτογραφία για zoom

43.20 -10% Αρχική τιμή: 48.00 € Κωδικός προϊόντος: ΓΕ.01.169 Βάρος προϊόντος: 2.19 Kg Διαστάσεις προϊόντος: 117x20x10 cm
+
-
Προσθήκη στα αγαπημένα μου προϊόντα

Περιγραφή προϊόντος:

Το πατόφτυαρο GARDENA Terraline™ εγγυάται άνετη και εύκολη εργασία κατά το σκάψιμο, τη μεταφύτευση, το ξεχορτιάραμα και την αέρωση του χώματος. Η αρκετά μεγάλη χειρολαβή με το μαλακό πλαστικό επιτρέπει το άνετο πιάσιμο και με τα δύο χέρια. Το σκάψιμο γίνεται πολύ πιο εύκολα.

      Το μεγάλο πάτημα από ανθεκτικό και αντιολισθητικό πλαστικό επιτρέπει την άσκηση της απαραίτητης δύναμης με το πόδι, χωρίς να υπάρχει κίνδυνος τραυματισμού.Ένα ακόμη πλεονέκτημα του πατόφτυαρου Terraline™ Spade είναι το κατοχυρωμένο σύστημα απορρόφησης κραδασμών Softec™, για την προστασία των καρπών.

      Έτσι μειώνεται η ανάκρουση κατά το σκάψιμο, πχ όταν χτυπήσετε κάποια πέτρα ή σκληρές ρίζες. Επιπλέον, το σχήμα του κονταριού είναι ιδανικό: το προφίλ του σε σχήμα σταγόνας εξασφαλίζει την τέλεια εφαρμογή στο χέρι χωρίς να γλυστράει. Η ειδική επικάλυψη από πλαστικό που δεν παγώνει εξασφαλίζει ευχάριστη χρήση.

      Η ιδανική κλίση του κονταριού συμβάλει επίσης στην εργονομική εργασία. Η λεπίδα του πατόφτυαρου είναι κατασκευασμένη από ανθεκτικό ατσάλι και υψηλής ποιότητας επικάλυψη. Το συνολικό μήκος του κονταριού είναι 117εκ. Υψηλή ποιότητα σημαίνει μεγάλη διάρκεια ζωής. Γι' αυτό η Gardena προσφέρει 10 χρόνια εγγύηση.

 

ΠΡΟΔΙΑΓΡΑΦΕΣ

Μήκος

117 cm


Άλλα προϊόντα που μπορεί να σας ενδιαφέρουν στην ίδια κατηγορία