Σπαρτική λαχανικών ακριβείας για μικρό τρακτέρ

Σπαρτική λαχανικών ακριβείας για μικρό τρακτέρ

Κάντε κλικ στη φωτογραφία για zoom

Σπαρτική λαχανικών ακριβείας για μικρό τρακτέρ
Σπαρτική λαχανικών ακριβείας για μικρό τρακτέρ

Το προϊόν δεν είναι διαθέσιμο για online παραγγελία. Παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας.

Προσθήκη στα αγαπημένα μου προϊόντα

Περιγραφή προϊόντος:

Η συγκεκριμένη σπαρτική μηχανή είναι κατάλληλη για μικρές καλλιέργειες αφού βοηθά στην σπορά μειώνοντας το κόστος και προσφέροντας μεγαλύτερη ακρίβεια.

Οι σπαρτικές μηχανές της "EBRA" είναι μικρού βάρους, σχεδιασμένες για σπορά πολλών σπόρων όπως βαμβάκι, αράπικο φιστίκι, τομάτα, πιπεριά, φασόλι, σουσάμι, καρότο και κρεμμύδι. Το μόνο που χρειάζεται κάθε φορά είναι η εφαρμογή του κατάλληλου δίσκου και η ρύθμιση των αποστάσεων που επιθυμούμε.

Χρησιμοποιώντας έναν δίσκο υψηλής ποιότητας, η σπαρτική διαλέγει έναν σπόρο ή περισσότερους ανάλογα τι επιθυμούμε, τοποθετώντας τους στο απαιτούμενο βάθος και στην απαιτούμενη απόσταση στην ίδια σειρά. Οι αποστάσεις στην ίδια σειρά ρυθμίζονται αλλάζοντας τα γρανάζια και πετυχαίνοντας για παράδειγμα:

  1. Καρότο: 1 cm - 15 cm.
  2. Φασόλι: 10 cm - 100 cm.

Ο τροχός που ρυθμίζει το βάθος πετυχαίνει το επιθυμητό κάθε φορά βάθος. Η ελάχιστη απόσταση σειρά με σειρά είναι 23 cm. Τέλος η σπαρτική βγαίνει σε χειροκίνητη μιας σειράς ή περισσοτέρων, παρελκόμενη σε τρακτέρ.

Οι σπαρτικές μηχανές της Ebra  βοηθούν τους παραγωγούς μικρής και μεσαίας κλίμακας να μειώσουν αισθητά τα εργατικά κόστη και να αυξήσουν την ακρίβεια της σποράς στο 100%. Είναι σπαρτικές πρακτικά «αθάνατες» διότι το σασί είναι κατασκευασμένο από χυτοσίδηρο ενώ οι δίσκοι σποράς από αλουμίνιο.

ΑΞΕΣΟΥΑΡ

  1. Γραμμοχαράκτης.
  2. Λεβιές Επιλογής Γραναζιών.


Άλλα προϊόντα που μπορεί να σας ενδιαφέρουν στην ίδια κατηγορία