Πηρούνα Εξαέρωσης με Λαβή T Gardena

Πηρούνα Εξαέρωσης με Λαβή T Gardena

Κάντε κλικ στη φωτογραφία για zoom

43.20 -10% Αρχική τιμή: 48.00 € Κωδικός προϊόντος: ΓΕ.01.167 Βάρος προϊόντος: 2.57 Kg Διαστάσεις προϊόντος: 117x20x6 cm
+
-
Προσθήκη στα αγαπημένα μου προϊόντα

Περιγραφή προϊόντος:

      Η GARDENA Terraline ™ spading Fork είναι ένα πολύτιμο εργαλείο για φύτευση και σκάψιμο, καθώς για την αφαίρεση και την χαλάρωση του εδάφους. Η εξαιρετικά μεγάλη και εργονομική σχήμα Τ λαβή με μαλακά πλαστικά εξαρτήματα είναι ιδιαίτερα άνετη και με τα δύο χέρια. Μπορείτε να φυτέψετε και να σκάψετε πολύ πιο εύκολα.

      Διαθέτει ένα πολύ μεγάλο πλαστικό ανάπαυσης με ισχυρή προστασία πέλματος το οποίο επιτρέπει την καλή εφαρμογή δύναμης και μειώνει τον κίνδυνο τραυματισμού από ακούσια ολίσθηση. Ένα επιπλέον πλεονέκτημα  του Terraline ™ spading Fork είναι η SOFTEC ™ απορρόφηση των κραδασμών που είναι εξαιρετικά ήπια στις αρθρώσεις και έχει κατατεθεί για δίπλωμα ευρεσιτεχνίας.

      Το κλώτσημα κατά τη διάρκεια της εκσκαφής μειώνεται, π.χ. όταν ένας βράχος χτυπήσει ή όταν κόψει χοντρές ρίζες. Το σχήμα της λαβής είναι επίσης ιδανικό: το σχήμα της λαβής εξασφαλίζει ότι η χειρολαβή βρίσκεται καλά στο χέρι και παρεμποδίζει την ακούσια παραμόρφωση. Το κρύο-μονωτικό πλαστικό χιτώνιο επί της λαβής επιτρέπει ευχάριστο, αντιολισθητικό.

      Οι τέσσερις ανθεκτικές σε σχήμα αιχμές από σκληρυμένο χάλυβα υψηλής ποιότητας διαθέτουν επίσης  υψηλής ποιότητας επίστρωση. Το συνολικό μήκος του spading Fork είναι117 εκατοστά. Υψηλή ποιότητα σημαίνει μεγάλη διάρκεια ζωής. Γι 'αυτό η GARDENA προσφέρει μια 10-ετή εγγύηση!


Άλλα προϊόντα που μπορεί να σας ενδιαφέρουν στην ίδια κατηγορία