Αυτοκινούμενη συλλεκτική μηχανή SEMEK 1000 - FACMA

Αυτοκινούμενη συλλεκτική μηχανή SEMEK 1000 - FACMA

Κάντε κλικ στη φωτογραφία για zoom

Αυτοκινούμενη συλλεκτική μηχανή SEMEK 1000 - FACMA

Το προϊόν δεν είναι διαθέσιμο για online παραγγελία. Παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας.

Προσθήκη στα αγαπημένα μου προϊόντα

Περιγραφή προϊόντος:

Αυτοκινούμενη συλλεκτική μηχανή SEMEK 1000 - FACMA

Η μηχανή συγκομιδής SEMEK 1000 είναι κατάλληλη για τη συλλογή φουντουκιών, κάστανων, καρυδιών, μακαντέμια, αμυγδάλων, πεκάν . Η χρήση του επιτρέπει την υψηλότερη ταχύτητα συλλογής από το σύστημα αναρρόφησης, με άριστο καθαρισμό του προϊόντος που έχει συλλεχθεί. Ωστόσο, χρειάζονται τακτικά, πολύ ισοπεδωμένα και καλά προετοιμασμένα εδάφη.

Το προϊόν που πέφτει στο έδαφος μετακινείται από 2 εμπρόσθια βούρτσες (πλάτος από 2,40 έως 3,40 μέτρα) κατασκευασμένες από σκληρό καουτσούκ που υποστηρίζονται από ακτινικούς ταλαντευόμενους βραχίονες (FACMA PATENT).(1)

 Το προϊόν μεταφέρεται προς τον κεντρικό μεταφορικό ιμάντα(2) (πλάτος εργασίας: 1 μέτρο, ρυθμιζόμενο σεύψος) που αποτελείται από περιστρεφόμενες λάμες από καουτσούκ, οι οποίες ανυψώνουν τους καρπούςκαι τους  στέλνουν προς το μεταφορικό ιμάντα. Σε αυτή τη φάση,χώμα και άλλα απόβλητα χάρη στον ατέρμονα που διαθέτει τα διαχωρίζει και τα εκφορτώνει πλευρικά στο έδαφος.(3)

Ο κεντρικός μεταφορικός ιμάντας (4)κάνει έναν πρώτο καθαρισμό, και στη συνέχειατο προϊόν φτάνει στο σύστημα εξαερισμού (5), όπου τα φύλλα και οι ελαφρές ακαθαρσίες διαχωρίζονται, μετέπειτα περνούν σε ένα διπλό περιστρεφόμενο κόσκινο (6), όπου οι ακαθαρσίες με διαφορετικές διαστάσεις από ότι τους συγκομισθέν καρπούς  διαχωρίζονται (το κόσκινο επιλέγεται με βάση το διαμέτρημα των καρπών συλλογής , αλλάζοντας μόνο αυτό το στοιχείο είναι δυνατό να χρησιμοποιήσετε τη μηχανή για τη συλλογή διαφορετικών καρπών).

Η μηχανή είναι εφοδιασμένη με έναν πλευρικό φυσητήρα (7)ο οποίος κινεί τους καρπούς που είναι κοντά στους κορμούς στην επόμενη σειρά, καθιστώντας τη συγκομιδή γρηγορότερη.

Αφού καθαριστεί, το προϊόν εκφορτώνεται σε πλατφόρμες που σύρονται από το ίδιο το μηχάνημα.

 ΤΕΧΝΙΚΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ

ΜΟΝΑΔΑ ΜΕΤΡΗΣΗΣ

SEMEK 1000

Οδήγηση

 

3 τροχοί μετάδοσης κίνησης με υδραυλικό κιβώτιο

Μήκος

mm

5.000

Ύψος

mm

2.000

Πλάτος

mm

2.300

Πλάτος εργασίας

mm

3.000/3.400

Βάρος

Kg

3.140

Κινητήρας

 

Πετρελαιοκίνητος 4T VM R754ISE4 Common rail

Ισχύς

HP

74

 

Aπόδοση ανά καρπό κατά προσέγγισηkg/h

SEMEK 1000

Φουντούκια

Κάστανα

Αμύγδαλα

Καρύδια

kg/h

2.500

2.500

2.000

3.000

 
*Η απόδοση εργασίας εξαρτάται από την σωστή προετοιμασία του εδάφους και την ποιότητα του προϊόντος. Για μέγιστη απόδοση στη συλλογή, προτείνεται να έχετε προετοιμάσει το έδαφος, "δουλεύοντάς" το με έναν καταστροφέα κατά τη διάρκεια της προηγούμενης χρονιάς και πριν το προϊόν πέσει στο έδαφος.
 
  


Άλλα προϊόντα που μπορεί να σας ενδιαφέρουν στην ίδια κατηγορία