Αυτοκινούμενη Συλλεκτική Μηχανή ORTOMEC "9700" για τη Ρωμάνα

Αυτοκινούμενη Συλλεκτική Μηχανή ORTOMEC "9700"  για τη Ρωμάνα

Κάντε κλικ στη φωτογραφία για zoom

Το προϊόν δεν είναι διαθέσιμο για online παραγγελία. Παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας.

Προσθήκη στα αγαπημένα μου προϊόντα

Περιγραφή προϊόντος:

Αυτοκινούμενη θεριζοαλωνιστική μηχανή 9700για μαρούλι που επιτρέπει τη συγκομιδή πολλών ειδών, μαρούλια κεφαλής (όπως Romaine, Butterhead, Batavian κλπ.). 

Το ύψος κοπής ρυθμίζεται από την πλακέτα του οδηγού: ένας αιωρούμενος μαχαίρος κόβει τις κεφαλές στη βάση. Επιπλέον, χρησιμοποιούνται ηλεκτρονικοί αισθητήρες για αυτόματη και ακριβή ρύθμιση ύψους κοπής καθώς μπορεί να αλλάξει το ύψος του κρεβατιού φύτευσης. 

Ο μεταφορικός ιμάντας κινεί το μαρούλι πάνω από την κύρια πλατφόρμα, όπου οι χειριστές μπορούν να καθαρίσουν τα μαρούλια. 

Στη συνέχεια, οι κεφαλές μετακινούνται στο πίσω μέρος της μηχανής συλλογής, όπου το πλήρωμα τους τοποθετεί τακτικά μέσα στα χαρτοκιβώτια. 

Ο χειριστής τροφοδοτεί τα κενά χαρτοκιβώτια που στέκονται στο πλευρικό ρυμουλκούμενο, τα ίδια χαρτοκιβώτια θα επιστραφούν γεμάτα στο ρυμουλκούμενο, έτοιμα για αποστολή.

Τεχνικές λεπτομέρειες

Η συλλεκτική  9700 είναι εξοπλισμένο με τον αποσπώμενο, 4κύλινδρο κινητήρα Kohler turbo με κινητήρα ντίζελ που παράγει 74 HP. 

Το γαλβανισμένο πλαίσιο, οι απορροφητήρες από ανοξείδωτο χάλυβα και ο μεγάλος διάδρομος (30x365 cm, καουτσούκ ή χάλυβας) κάνουν το μηχαήμα εύχρηστο προς τον θεριστή. 

Το δάπεδο αναδίπλωσης έχει επίπεδη επιφάνεια 23 τετραγωνικών μέτρων (στην μεγαλύτερη έκδοση που παράγεται, 5x4.7 mt deck) και μπορεί να υποστηρίξει ωφέλιμο φορτίο 3000 kgΗ ηλεκτρική εγκατάσταση, η τεχνολογία CAN-BUS που έχει κατασκευαστεί, είναι απόλυτα σχεδιασμένη και κατασκευασμένη από το ηλεκτρικό μας τμήμα και είναι επαληθεύσιμη από τους μηχανικούς μας ανά πάσα στιγμή μέσω της απομακρυσμένης σύνδεσης GSM.

Τα χειριστήρια του οδηγού μπορούν να επεκταθούν (ενσύρματα) μέχρι τα 5 m από τη θέση του οδηγού για εύκολη χειροκίνητη συγκομιδή σε στενούς χώρους ή περιοχές με μειωμένη ορατότητα. Εκτός αυτού, αυξάνει την ασφάλεια κατά τη φόρτωση / εκφόρτωση από ρυμουλκούμενο μεταφορέα. 

Το τεράστιο κατάστρωμα επιτρέπει μεγαλύτερη συσκευασία, διαλογή και επεξεργασία του συγκομιδόμενου προϊόντος. 

Διαθέσιμα πλάτη κοπής: 130 έως 180 cm. 
Κινητά κομμάτια, από 145 cm έως 210 cm.


Άλλα προϊόντα που μπορεί να σας ενδιαφέρουν στην ίδια κατηγορία

Αυτοκινούμενη Μηχανή Συγκομιδής σε Τροχούς  "8000"

Αυτοκινούμενη Μηχανή Συγκομιδής σε Τροχούς "8000"

Η τιμή δεν είναι διαθέσιμη online.
Αυτοκινούμενη Μηχανή Συγκομιδής "7000"

Αυτοκινούμενη Μηχανή Συγκομιδής "7000"

Η τιμή δεν είναι διαθέσιμη online.