Ξηραντήριο VEGA 15

Ξηραντήριο VEGA 15

Κάντε κλικ στη φωτογραφία για zoom

Ξηραντήριο VEGA 15

Το προϊόν δεν είναι διαθέσιμο για online παραγγελία. Παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας.

Προσθήκη στα αγαπημένα μου προϊόντα

Περιγραφή προϊόντος:

Τα Ξηραντήρια Vega 15 είναι μεταξύ των πλέον αποδοτικών μηχανών που παρέχονται από Giampi Macchine Agricole. Προορίζονται να χρησιμοποιηθούν για την ξήρανση των φρούτων με κέλυφος, όπως τα κάστανα, τα φουντούκια, τα καρύδια και τα αμύγδαλα, εξασφαλίζοντας τα καλύτερα αποτελέσματα όσον αφορά την παραγωγικότητα και την ταχύτητα.

Το κόστος είναι χαμηλό, και αυτό οφείλεται στο μέγεθος του κατώτερου τμήματος της δεξαμενής ξήρανσης, το οποίο είναι το 30% του συνολικού όγκου της δεξαμενής. Αυτός είναι ο λόγος που τα ξηραντήρια Vega 15 είναι σε θέση να στεγνώσουν κάθε είδους φρούτων και προϊόντων σε πολύ σύντομο χρονικό διάστημα. Η πιο σημαντική και αξιόλογη ιδιαιτερότητα αυτών των μηχανημάτων, είναι η χαμηλή κατανάλωση ενέργειας, που συνεπάγεται σημαντική μείωση του κόστους.

Τεχνικά Χαρακτηριστικά 

Μήκος (cm)

Ύψος (cm)

Ισχύς (Kw)

Τάση (Volts)

Μηχανή n.

Λέβητας Πετρελαίου (Kcal)

Βάρος (Kg)

200

300

3

220/380

2/4

48.000

480

 

Το ξηραντήριο mod. VEGA 15 επιτρέπει την ξήρανση των προϊόντων με κέλυφος (φουντούκια, κάστανα, αμύγδαλα, καρύδια, macadamia κλπ) με μια απλή και ανέξοδη λύση, καθώς ο πυθμένας της δεξαμενής ξήρανσης (που περιέχει θερμό αέρα) είναι ίσος με το ένα τρίτο του όγκος της ίδιας της δεξαμενής. Αυτό σας επιτρέπει να επιτύχετε την τέλεια ξήρανση του προϊόντος σε σύντομο χρονικό διάστημα και με χαμηλή κατανάλωση ενέργειας.

Το στεγνωτήριο μπορεί να εξοπλιστεί με ένα σύστημα φόρτωσης / εκφόρτωσης προαιρετικά, το οποίο επιτρέπει την φόρτωση του προϊόντος μέσα στο μηχάνημα και την εκφόρτωση σε ένα εξωτερικό δοχείο χωρίς τη βοήθεια άλλων μηχανημάτων και χωρίς χρήση ανθρώπινου δυναμικού.

Μεταφορική Ταινία

Μεταφορική ταινία για τα φουντούκια, κάστανα, αμύγδαλα, καρύδια, ελιές κλπ, της οποίας η λειτουργία είναι να φορτώνει και να μεταφέρει το προϊόν.

Η μονάδα είναι ηλεκτρική έως 220 volts και μπορεί να παρέχεται σε διάφορα μεγέθη (4 - 5 - 6 μέτρα).

Πλήρης εγκατάσταση, αυτόματος καθαρισμός και ξήρανση:

Το προϊόν βρώμικο και υγρό φορτώνεται εντός της χοάνης του καθαριστή, καθαρίζεται και στην έξοδο φορτώνεται στην ταινία του στεγνωτηρίου η οποία αποστέλλει επίσης το προϊόν σε ένα ειδικό δοχείο.


Άλλα προϊόντα που μπορεί να σας ενδιαφέρουν στην ίδια κατηγορία

Ξηραντήριο VEGA 30

Ξηραντήριο VEGA 30

Η τιμή δεν είναι διαθέσιμη online.