ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΗ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ ΤΗΣ ΠΑΝΑΓΡΟΤΙΚΗ Α.Ε.Β.Ε. ΜΕ ΤΗΝ ΕΤΑΙΡΙΑ ΔΗΜ.ΓΑΒΡΙΗΛ & ΣΙΑ ΕΠΕ ΜΕ ΘΕΜΑ "Η ΕΠΙΦΑΝΕΙΑΚΗ ΛΙΠΑΝΣΗ ΤΩΝ ΣΙΤΗΡΩΝ"

Published on 14 Feb 2019
ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΗ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ ΤΗΣ ΠΑΝΑΓΡΟΤΙΚΗ Α.Ε.Β.Ε. ΜΕ ΤΗΝ ΕΤΑΙΡΙΑ ΔΗΜ.ΓΑΒΡΙΗΛ & ΣΙΑ ΕΠΕ ΜΕ ΘΕΜΑ "Η ΕΠΙΦΑΝΕΙΑΚΗ ΛΙΠΑΝΣΗ ΤΩΝ ΣΙΤΗΡΩΝ"

Με επιτυχία διεξήχθη η ενημερωτική παρουσίαση στο Αμούρι Λαμίας στις 12.02.2019 που διοργανώθηκε από την ΠΑΝΑΓΡΟΤΙΚΗ από κοινού με την εταιρία ΔΗΜ.ΓΑΒΡΙΗΛ & ΣΙΑ ΕΠΕ με θέμα ενημέρωσης των παραγωγών «Η επιφανειακή λίπανση των σιτηρών». Η παρουσίαση προσέγγισε το θέμα ολιστικά μιλώντας για τα μυστικά της λίπανσης από τα πρώτα στάδια της καλλιέργειας μέχρι λίγο πριν την πλήρη ανάπτυξη του φυτού.

Θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε τους παραγωγούς για την αθρόα προσέλευσή τους και για το ενδιαφέρον με το οποίο παρακολούθησαν την παρουσίαση. Εμείς τους υποσχόμαστε ότι θα συνεχίσουμε τη διοργάνωση τέτοιων εποικοδομητικών παρουσιάσεων – συζητήσεων με μοναδικό σκοπό την βελτίωση της παραγωγής και ποιότητας του τελικού προϊόντος του παραγωγού. 

Για περισσότερες πληροφορίες επικοινωνήστε με την έμπειρη ομάδα των γεωπόνων μας: 2231048031, geoponoi@panagrotiki.gr

ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΗ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ ΤΗΣ ΠΑΝΑΓΡΟΤΙΚΗ Α.Ε.Β.Ε. ΜΕ ΤΗΝ ΕΤΑΙΡΙΑ ΔΗΜ.ΓΑΒΡΙΗΛ & ΣΙΑ ΕΠΕ ΜΕ ΘΕΜΑ "Η ΕΠΙΦΑΝΕΙΑΚΗ ΛΙΠΑΝΣΗ ΤΩΝ ΣΙΤΗΡΩΝ" ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΗ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ ΤΗΣ ΠΑΝΑΓΡΟΤΙΚΗ Α.Ε.Β.Ε. ΜΕ ΤΗΝ ΕΤΑΙΡΙΑ ΔΗΜ.ΓΑΒΡΙΗΛ & ΣΙΑ ΕΠΕ ΜΕ ΘΕΜΑ "Η ΕΠΙΦΑΝΕΙΑΚΗ ΛΙΠΑΝΣΗ ΤΩΝ ΣΙΤΗΡΩΝ" ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΗ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ ΤΗΣ ΠΑΝΑΓΡΟΤΙΚΗ Α.Ε.Β.Ε. ΜΕ ΤΗΝ ΕΤΑΙΡΙΑ ΔΗΜ.ΓΑΒΡΙΗΛ & ΣΙΑ ΕΠΕ ΜΕ ΘΕΜΑ "Η ΕΠΙΦΑΝΕΙΑΚΗ ΛΙΠΑΝΣΗ ΤΩΝ ΣΙΤΗΡΩΝ"