Τα Μυστικά του Κομπόστ

Τα Μυστικά του Κομπόστ

Click on the photo to zoom

18.00 Product code: ΓΒ.03.015 Product weight: 2 Kg
+
-
Add to my favorite products

Product description:

Χρονολογία έκδοσης: 12 2008

ISBN: 9789603517603

Σχήμα: 14,8χ19,2

Σελίδες: 192

Εκδότης: ΕΚΔΟΣΕΙΣ ΣΤΑΜΟΥΛΗ

Κωδικός Προϊόντος: 2124

 

Οι βασικές αρχές και οι μέθοδοι της ΚΟΜΠΟΣΤοποίησης, οι αναλυτικές οδηγίες για την καΤΑσκευή αυτοσχέδιουΚΟΜΠΟΣΤοποιητή, η σωστή διαλογή των σκουπιδιών, ΤΑ πιο συνηθισμένα λάθη και πώς θα ΤΑ αποφύγετε, αλλά και οι τρόποι που θα αξιοποιήσετε καλύτερα το ΚΟΜΠΟΣΤ που θα φτιάξετε ανάλογα με τις ανάγκες σας, είναι κάποιες από τις σημαντικές πληροφορίες που θα βρείτε στην έκδοση αυτή για να φτιάξετε μόνοι σας ΚΟΜΠΟΣΤγρήγορα και εύκολα! Άλλωστε, όλα όσα χρειάζεστε, εκτός από το βιβλίο αυτό, βρίσκονΤΑι ήδη στο νοικοκυριό σας!

 

ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ

 

8-61 Η έννοια ΤΟΥ ΚΟΜΠΟΣΤ: 
ΤΑ καΤΑλληλα υλικά
Τι είναι το ΚΟΜΠΟΣΤ - για ποιο λόγο θα πρέπει να το καΤΑσκευάσετε - ο ρόλος της επιστήμης - βασικοί παράγοντες που συμμετέχουν στη διαδικασία ΚΟΜΠΟΣΤοποίησης - ΤΑ καΤΑλληλα συσΤΑτικά - πόσα να χρησιμοποιήσετε και τι να αφήσετε έξω - ο ρόλος της θερμοκρασίας.

62-95 ΚαΤΑσκευή ΤΟΥ ΚΟΜΠΟΣΤ:
Χαρτι, κομμαΤΑκια κλαδιών και υπομονή
ΤΑ προβλήμαΤΑ της παραδοσιακής ΚΟΜΠΟΣΤοποίησης - ΚΟΜΠΟΣΤ για ρεαλιστές - χρήση μαλακών απορριμμάτων - τι να κάνετε με το κομμένο γρασίδι - τι να κάνετε με ΤΑ ξυλώδη υπόλοιπα και ΤΑ φύλλα δέντρων - χρήσιμα εργαλεία.

96-145 Δοχεία για ΚΟΜΠΟΣΤ: 
Ξύλο, σύρμα και σκουλήκια
Για ποιο λόγο να θελήσετε να έχετε ένα δοχείο - πώς να επιλέξετε ΤΑ δοχεία - ΤΑ υπέρ και ΤΑ καΤΑ των πλαστικών και ξύλινων δοχείων - πώς να φτιάξετε ΤΑ δικά σας δοχεία, από συρματόπλεγμα μέχρι άχυρο - πρέπει να καλύπΤΟΥμε το ΚΟΜΠΟΣΤ; Δοχεία χωρίς βάση - πού να τοποθετήσετε το δοχείο σας - όσο περισσότερα δοχεία τόσο το καλύτερο - πώς να εκμεΤΑλλευτείτε ΤΑ θερμά υλικά - αποικίες σκουληκιών.

146-165 Η χρησιμοποίηση ΤΟΥ ΚΟΜΠΟΣΤ:
Το σκάψιμο είναι παιχνίδι
Πότε το ΚΟΜΠΟΣΤ είναι έτοιμο - πού να το χρησιμοποιήσετε - για ποιους λόγους να μη σκάψετε - ΤΑ θαύμαΤΑ ΤΟΥφυλλοχώματος - πώς να καΤΑσκευάσετε ΚΟΜΠΟΣΤ για γλάστρες.

166-181 Κανένας σωρός; Κανένα πρόβλημα:
Καλλιεργήστε το δικό σας ΚΟΜΠΟΣΤ
Αλλοι τρόποι ανακύκλωσης απορριμμάτων κήπου - πώς να καλλιεργήσετε πράσινο λίπασμα για το έδαφος.

182 Επίλυση προβλημάτων
186 Χρήσιμες διευθύνσεις
188 Ευρετήριο
192 Ευχαριστίες


Other products that might interest you in this category