Εντομοκτόνο Surround wp 12.5kg

Εντομοκτόνο Surround wp 12.5kg

Click on the photo to zoom

34.50 -8% Initial price: 37.50 € Product code: ΓΦ.16.009 Product weight: 12.5 Kg
+
-
Add to my favorite products

Product description:

Surround® Crop Protectant WP

Χαρακτηριστικά και Ιδιότητες του Surround® Crop Protectant

Το Surround® αποτελεί τη νέα τεχνολογία για την προστασία των καλλιεργειών. Η δραστική ουσία του είναι ο άνυδρος καολίνης AL4 Si4 O14 και είναι ο μοναδικός εγκεκριμένος καολίνης στην Ε.Ε. για χρήση ως φυτοπροστατευτικό προϊόν.

Η καθοριστική διαφορά του Surround® από τους υπόλοιπους καολίνες, η οποία τον διαφοροποιεί και του δίνει όλες τις εντομοαπωθητικές και ανακλαστικές του ιδιότητες, είναι ότι έχει μετατραπεί με τη διαδικασία της πύρωσης σε άνυδρη μορφή και δεν βρίσκεται πλέον στην αρχική ένυδρη μορφή όπως οι κοινοί καολίνες. Με τη διαδικασία της πύρωσης, αλλάζει η στερεομετρία του κόκκου του καολίνη και μετατρέπεται από επίπεδη μορφή σε τρισδιάστατη μορφή.

Η αλλαγή αυτή στο σχήμα του κόκκου προσδίδει στο Surround® τις μοναδικές εντομοαπωθητικές ιδιότητές του καθώς με το άσπρο φιλμ που δημιουργεί πάνω στην καλλιέργεια προσκολλάται στο σώμα των εντόμων και προκαλεί την όχλησή τους.

Παράλληλα το χαρακτηριστικό αυτό σχήμα των κόκκων διασφαλίζει το απρόσκοπτο άνοιγμα των στοματίων και την συνέχιση των φυσιολογικών λειτουργιών του φυτού ενώ δεν επηρεάζεται η απορρόφηση των φυτοπροστατευτικών σκευασμάτων.

Το χαρακτηριστικά έντονο άσπρο χρώμα που προσδίδει το Surround® στους φυτικούς ιστούς ανακλά την υπεριώδη ακτινοβολία προστατεύοντας την καλλιέργεια από τα ηλιακά εγκαύματα και το θερμικό στρες.

Τέλος, η διαδικασία καθαρισμού και διαχωρισμού του Surround® εξασφαλίζει ότι δεν περιέχει κρυσταλλικό πυρίτιο (crystalline silica) σε περιεκτικότητα μεγαλύτερη του ανώτερου επιτρεπόμενου ορίου (<0.1% β/β).

Εξυπακούεται ότι όλες οι παραπάνω ιδιότητες του Surround®, η αποτελεσματικότητά του και η ασφάλειά του για τον χρήστη έχουν ελεγχθεί από την Ευρωπαική Ένωση, μέσω της διαδικασίας έγκρισής του ως φυτοπροστατευτικό προϊόν.

 

Δραστική ουσία: Aluminium silicate 95%
 
Τελευταία επέμβαση πριν τη συγκομιδή: Δεν ορίζεται.
 
Συνδυαστικότητα: Δεν συνδυάζεται με άλλα σκευάσματα.
 
Παρακαλώ διαβάστε προσεκτικά τις οδηγίες χρήσης οπού αναγράφονται στην ετικέτα του προϊόντος πριν από κάθε χρήση.

Other products that might interest you in this category