Ποτιστικό Βεντάλια Aqua L Κάλυψης 120-280 τ.μ.

Ποτιστικό Βεντάλια Aqua L Κάλυψης 120-280 τ.μ.

Click on the photo to zoom

32.00 -20% Initial price: 40.00 € Product code: ΓΕ.01.559 Product weight: 0.4 Kg Product dimensions: 49x11,5x8,5 cm
+
-
Add to my favorite products

Product description:


Ακριβείας ομοιόμορφο πότισμα για μεγάλους κήπους.

Το Aqua L της GARDENA είναι πάντα μια καλή επιλογή για το πότισμα μεγάλου χλοοτάπητα. Το ποτιστικό ταλάντωσης είναι κατάλληλο για επιφάνεια από 120 έως 280μ². Ξεχωρίζει από το πλήθος με μια ποικιλία από εξαιρετικά χαρακτηριστικά και εξασφαλίζει σταθερό ομοιόμορφο πότισμα χωρίς να σχηματίζει νερολακκούβες. Απολαύστε κάθε εκατοστό του καλοκαιριού.

Το ποτιστικό είναι εύκολο στη χρήση και δεν απαιτεί τεχνικές γνώσεις. Κάθε ποτιστικό έχει τη δυνατότητα να ρυθμίζει ξεχωριστά το εύρος μεταξύ 8 και 18 μέτρων. Το πλάτος του ποτιστικού παραμένει πάντα 16 μέτρα το μέγιστο, αν και μπορείτε πάντα να ποτίσετε μόνο τη μία πλευρά.

Δεδομένου ότι το Aqua L είναι πιθανό να περάσει πολύ χρόνο σε εξωτερικούς χώρους, υλικά υψηλής ποιότητας έχουν χρησιμοποιηθεί για την προστασία του από την υπεριώδη ακτινοβολία. Είναι επίσης προστατευμένο από παγετό. Η κορυφαία ποιότητά του δεν υποστηρίζεται μόνο από την εγγύηση κατασκευαστή πενταετίας, αλλά και από τη σφραγίδα έγκρισης Made in Germany.

Θα πρέπει να αναφέρουμε ότι ο καθαρισμός του ψεκαστήρα σας είναι επίσης πολύ βολικός. Ένα μεταλλικό φίλτρο ενσωματώνεται στη σύνδεση νερού, το οποίο μπορεί να αφαιρεθεί και απλά να ξεπλυθεί κάτω από τρεχούμενο νερό. Επιπλέον, οι τυχόν αποθέσεις αλάτων μπορούν να απομακρυνθούν από τα ακροφύσια, εξωθώντας τα με τη βελόνα. Μπορείτε να βρείτε τη βελόνα αφαιρώντας το καπάκι βίδας στο άλλο άκρο του Aqua L.

Τεχνικές προδιαγραφές

Κωδικός είδους

18704-20

EAN-Code:

4078500048033

Προδιαγραφές

Περιοχή κάλυψης Min

120 m²

Περιοχή κάλυψης Max

280 m²

Μήκος εκτόξευσης Ø Min

8 m - 18 m

Μέγιστο πλάτος ψεκασμού

16 m

 


Other products that might interest you in this category